Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKA RAZLIKA U SEDAM GODINA

Naš glazbenik otkrio zbog čega se udebljao 20 kilograma i kako se uspio riješiti viška kilograma

Zagreb: Live snimanje emisije The Voice u studiju HRT-a
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
1/12
11.04.2024.
u 20:24

Alen Bičević kojeg gledamo u showu "Tvoje lice zvuči poznato" objasnio je kako borba s kilogramima uvijek ima uspona i padova

Glazbenik Alen Bičević jedan je od natjecatelja u novoj sezoni showa ''Tvoje lice zvuči poznato''. Frontman grupe Joy je u prvoj emisiji ovog showa nastupio kao Tony Cetinski, a kasnije zaredao pobjede kad se transformirao u Gabi Novak i Aleksandru Prijović. Alen se od sedme godine bavi pjevanjem, već je godinama na domaćoj glazbenoj sceni, ranije se već natjecao u pjevačkom showu, a otkada je u grupi Joy pjeva i na vjenčanjima.

Alen nije uvijek ovako izgledao, a prisjetit će ga se oni koji su 2015. gledali show ''The Voice''. U showu je ostao do polufinalne emisije, a neke od pjesama koje je izveo su: ''Jesen u meni'', ''Ti si mi u krvi'', ''Utorak'' i ''Još uvijek sanjam da smo zajedno''. Sada je objavio sliku koja je nastala samo dvije godine nakon tog showa, na kojoj se vidi da se potpuno promijenio.  "Moje lice izgleda nepoznato", napisao je uz fotografiju na kojoj se vidi kako je smršavio u sedam godina.

GALERIJA Prepoznajete li fotošopirane Hrvatice? Marko Grubnić obožava se 'igrati' njihovim fotkama

Zagreb: Live snimanje emisije The Voice u studiju HRT-a
1/49

- Mene je čisto strah pogledat u tu sliku! Tu sam imao kojih 20-ak kilograma viška, vidi se u obraščićima - rekao je sada glazbenik u razgovoru za IN Magazin.  Objasnio je i kako se doveo do situacije da ima 20 kilograma viška. -  Alenu Bičeviću je 2015. slava naglo lupila u glavu, a bogami se i jelo, nećemo se lagat - priznao je Bičević. Objasnio je kako borba s kilogramima uvijek ima uspona i padova. 

- Kreneš pa staneš pa padneš pa odustaneš, ali je uvijek apsolutna borba, ali mislim da je najbitnije ne odustati i kad ti ponestane volje, mora ti ostati disciplina - poručio je Alen i dodao kako nema čarobnog napitka za mršavljenje i otkrio kako su treninzi zaslužni za njegov dobar izgled.

- Vjerujte mi, nema čarobnog napitka, morate samo radit, samo trenirati, treniranje je dobro, zdravo, bolje ćete se osjećati i sve i sve što možete napraviti da se bolje osjećate, napravite to, nemojte odustati i kad odustanete, sjetite se, vi to možete! - kaže Alen. Nedavno je gostovao na radiju Happy FM i otkrio s kim bi rado snimio duet.   - Uuuu…Severina uvijek i zauvijek. Severina! Nitko iznad Severine čovječe. Nitko! - kazao je Alen. 

VIDEO U 77. godini preminuo je američki sportaš i glumac OJ Simpson

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije