Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
filip Hrgović

Naš boksač otkrio lijepe vijesti, s lijepom suprugom čeka dijete: 'Tim raste'

Zagreb: Filip Hrgović održao konferenciju za medije
Foto: Zeljko Hladika/PIXSELL
1/19
15.02.2024.
u 16:45

Filip i Marinela pozirali su zagrljeni u prirodi, a isticao se njezin trudnički trbuščić. Na romantičnim fotografijama pozirali su na drvenom mostiću i nisu mogli sakriti svoju sreću.

Naš profesionalni boksač Filip Hrgović (31) podijelio je lijepe vijesti. Naime, Filip se pohvalio na društvenim mrežama i otkrio da supruga Marinela i on očekuju prinovu. Filip i Marinela pozirali su zagrljeni u prirodi, a isticao se njezin trudnički trbuščić. Na romantičnim fotografijama pozirali su na drvenom mostiću i nisu mogli sakriti svoju sreću. 
- S mojim anđelima. Tim Hrgović raste - napisao je Filip u opisu fotografija na kojima suprugu drži za trbuh.

Inače, Marinela je Filipova najveća podrška u karijeri. Filip i Marinela znaju se od malih nogu. Marinelin brat jedno vrijeme je trenirao boks u istom klubu kao i Hrgović pa su se, ne znajući što ih čeka, često znali naći u istom društvu, a prije tri godine ljubav su okrunili brakom.  Naizgled opasan Filip i lijepa Marinela karakterno su slični. Ne vole izlaziti u gužvu i na neka popularna mjesta, mirnijeg su karaktera, a buran noćni život i izlasci nikad ih nisu privlačili. Iako se sportom ne bavi profesionalno, Marinela već dugo trenira odbojku i voli sportski način života.  Filip uvijek hvali svoju suprugu i ističe koliko mu je važna njezina podrška.

Zagreb: Filip Hrgović održao konferenciju za medije
1/19

- Ona se doista jako dobro brine o meni. Odemo mi ponekad i u neki restoran, no Marinela kuha gotovo svaki dan po mojem programu - rekao je Filip jednom prilikom i dodao kako je svjestan i kakvu žrtvu Marinela podnosi zbog sporta kojim se on bavi.

- Da ona nije takva, mi bismo davno prekinuli. Nisam ja za baciti, ali me ne bi puno cura takvog trpjelo, taj moj način života. Ja sam fokusiran na uspjeh u boksu i to se sigurno osjeti doma, no Marinela se uspješno bori s time, nosi svoj križ. Svaka joj čast, nisam ja baš jednostavna osoba - rekao je Filip u jednom intervju o njihovom odnosu. 

VIDEO Emotivni djed Aleksandre Prijović: Ponosan sam

 

Komentara 1

Avatar SAS
SAS
22:34 15.02.2024.

Zašto se brišu komentari koji ne vrijeđaju nikoga?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije