Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bez očeva prezimena

Naravno da ga nećemo zvati Rock'n'Roll. Odrasla sam.

kate winslet (1)
Foto: Reuters (Ilustracija)
1/2
03.01.2014.
u 09:37

Kate Winslet odlučna je u namjeri da njeno treće dijete neće nositi očevo prezime

Udala se za čovjeka čije je prezime Rock'n'Roll i nedavno je rodila dječaka imena Bear. No, Kate Winslet odlučna je u namjeri da njeno treće dijete neće nositi očevo prezime.

– Nismo zapravo o tome ni pričali. Uvijek će imati moje prezime. Oboje moje djece imaju ga kao dio svog imena, pa bi bilo čudno kada ga ovo dijete ne bi imalo. Naravno da ga nećemo nazvati Rock'n'Roll. Ljudi mogu misliti štogod žele, ali odrasla sam osoba – rekla je 37-godišnja Kate, koja se udala za nećaka sir Richarda Bransona, Neda Rock'n'Rolla.

Kate iz prijašnjih brakova ima 13-godišnju kćer Miu te 10-godišnjeg sina Joea Alfieja.

>>Najbizarnije ime 2013. godine sinu je dala Kate Winslet

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije