Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
svi su čekali

Napokon! Severina podijelila sretnu vijest, proslavila ju je u zagrljaju posebnog muškarca

Foto: Screenshot
1/9
09.11.2021.
u 19:00

Upravo je prizor Severine i Filipa koji se srdačno grle u restoranu najviše zaintrigirao pratitelje.

Pjevačica Severina (49) uživa u svom Splitu, a s pratiteljima je napokon dočekala podijeliti divu vijest. Naime, Severina je završila svoj novi album, koji će joj biti 13. studijski album. Nije otkrila ime niti bilo što o albumu, no čini se kako su svi vrlo zadovoljni snimljenim.

"Završetak snimanja albuma obećala sam proslavit u Splitu… Naravski, uvik sve završava s janjetinom", napisala je pjevačica pored videa u kojemu je montirala lijepe trenutke s proslave s prijateljima. U njemu se tako pojavljuju i njezin menadžer Tomica Petrović, prijateljice Sonja Dvornik, Vedrana Vasić i Antea Šimac, ali i glazbeni producent Filip Miletić.

Upravo je prizor Severine i Filipa koji se srdačno grle u restoranu najviše zaintrigirao pratitelje. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Prije proslave albuma, u nedjelju je odlučila otići i u Hrvatsko narodno kazalište s prijateljicom i poznatom splitskom fotografkinjom Sonjom Dvornik, odakle je podijelila fotografiju u crvenom. Dvije prijateljice u splitskom HNK gledale su predstavu "Kukci".

"Dama u crvenom" napisala je u opisu fotke, a uslijedila je lavina komplimenata.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

"Prekrasna si", "Najljepša dama", "Med medeni", "Diva", pisali su joj pratitelji.

Za tu je prigodu obukla zavodljivu crvenu haljinu s dubokim dekolteom i prorezom na donjem dijelu te je izgledom očarala obožavatelje.

Dan prije pohvalila se ležernom fotografijom iz poznatog splitskog caffe bara "Dvor". Pozirala je u bijelim hlačama, tenisicama i šarenom kaputu, a sve je upotpunila prekrasnom plavom Louis Vuitton torbicom.

Podsjetimo, pjevačica je nedavno na svojem je Instagram profilu komentirala istragu koja je provedena u Centru za socijalnu skrb - Podružnica Maksimir i Centru za posebno skrbništvo. Naime, nadzor je pokazao kako je pronađeno je više od 20 pogrešnih postupanja u maksimirskom Centru te čak 24 u Centru za posebno skrbništvo.

- Godinama molim i kumim. Mnogi su me slušali svih ovih godina, ali nisu čuli. Moje molbe, žalbe, prigovori, tužbe nisu usvajane. Psihička maltretiranja, javna blaćenja i na kraju oduzimanje djeteta i privremena mjera koja je trajala 20 mjeseci – sve je do danas ostalo nekažnjeno, neistraženo. Slična nepovratna šteta nanijeta je brojnim majkama Hrvatske i diljem regije - požalila se pjevačica. 

VIDEO>>Ivana Mišerić podijelila internet zbog - salame! Pratitelji je optužili da je razmažena i nezahvalna

Ključne riječi

Komentara 1

LI
linkser2
19:42 09.11.2021.

ja ima i naslov albuma.."Ta tvoja barka mala, što pušta na sve strane"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije