Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
davno im priznao

Napokon priznao s kim je varao Kim: Kanye suradnicima odao identitet pjevačice

Foto: DPA/Pixsell
1/9
22.09.2021.
u 23:00

Milian se reperu na turneji pridružila 2004., te su ponovno surađivali četiri godine kasnije kada su snimili pjesmu 'Diamonds'. Također, često su se zajedno pojavljivali i fotografirali u javnosti.

Početkom rujna pisalo se da Kim Kardashian West (40) razmišlja o povratku suprugu Kanyeu Westu (44), no izgleda da je to malo vjerojatno. Šest mjeseci nakon što je podnijela zahtjev za razvod, doznalo se s kim ju je reper varao. 

Naime, Kanye se tijekom turneje 'Saint Pablo' 2016. godine pohvalio članovima svog tima da je spavao s glumicom i pjevačicom Christinom Milian (39), a to je sada otkrio izvor za britanski The Sun.

Milian se reperu na turneji pridružila 2004., te su ponovno surađivali četiri godine kasnije kada su snimili pjesmu 'Diamonds'. Također, često su se zajedno pojavljivali i fotografirali u javnosti.

- Kanye je pohvalio Christinu i rekao da je njihov seks bio dobar, ali kratak jer su se spetljali nakon noćnog izlaska - rekao je spomenuti izvor. Na istoj je turneji priznao suradnicima da je prevario bivšu suprugu Kim Kardashian (40).

- U istom razgovoru u  kojem nam je priznao da je prevario Kim iznenada nam je otkrio da je spavao s Christinom. Nije ulazio u detalje kad i gdje je to bilo - rekao je izvor te dodao kako su se članovi tima smijali na to. 

Podsjetimo, par se vjenčao 2014. godine, a njihovom braku došao je kraj početkom ove godine, no čini se kako su nakon razlaza ipak odlučili pokušati obnoviti narušene odnose, prvenstveno zbog djece. Nedavno su zajedno s djecom posjetili San Francisco, a viđeni su i na večeri u Los Angelesu, no najviše pažnje je privuklo kada je Kim s njihovo četvero djece snimljena na prepunom stadionu Merceds Benz u Atlanti gdje je glazbenik organizirao slušanje novog albuma "Donda" koji je nazvao po majci koja je preminula 2007. godine. 

VIDEO>>Ella Dvornik prozvala bivše: 'On me varao i tukao i naučio najbitnijoj lekciji u životu'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije