Naslovnica Showbiz Zvijezde

Slavni glumac morao bježati od beogradskih prostitutki

- Znali smo da će dolazak Johnnyja Deppa izazvati veliku pažnju javnosti, ali nismo pretpostaviti da glumac neće imati mira od obožavateljica koje su se otvoreno nudile i preporučivale glumcu preko osoblja - kazao je izvor
12. veljače 2019. u 11:31 7 komentara 3480 prikaza
Johnny Depp
Foto: Justin Ng/IPA/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/5

Slavni glumac Johnny Depp trenutačno u Beogradu snima film "Minamata", a srpski mediji svakodnevno pišu o njemu i njegovim doživljajima u Beogradu. Paparazzi Kurira tako su ga uhvatili nakon večere u poznatom beogradskom restoranu, danas je glavna vijest kako je Depp morao mijenjati hotel jer su ga počele opsjedati prostitutke. 

Johnny Depp KAMELEON Prepoznajete li ovog slavnog glumca? Trenutačno snima u Beogradu i potpuno se promijenio

- Znali smo da će dolazak Johnnyja Deppa izazvati veliku pažnju javnosti, ali nismo pretpostaviti da glumac neće imati mira od obožavateljica koje su se otvoreno nudile i preporučivale glumcu preko osoblja. Dolazile su i djevojke lakog morala, one koje naplaćuju seksualne usluge. Budući da će se u Beogradu zadržati pet tjedana, morali smo  ga premjestiti u drugi smještaj, na potpuno suprotnu lokaciju, kako bi zadržao privatnost, koju je i sam tražio. Tako je kompletna ekipa oko Deppa, od njegovih kuhara i stilista pa sve do obezbjeđenja, premještena s njim na tajnu lokaciju - kazao je izvor za Kurir. 

johnny depp JOHNNY DEPP Fanovi strahuju za poznatog glumca nakon objave da mu je sin teško bolestan

Inače, Depp u Beogradu snima samo ključne scene filma, dok većinu drugih scena odrađuju njegova četiri dvojnika. 

Pogledajte video: Kandidati 10. Sezone swhowa ‘Ljubav je na selu’

 

Lesnina roštilj
PROLJETNE RADOSTI
Došlo je proljeće, a mi smo se uputili u potragu za novim roštiljem

A1 izdvaja za Vas