Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čista ljubav

Napeta radnja: Lik Nives Celzijus završi u provaliji

Foto: Goran Cipar
1/3
22.12.2017.
u 13:12

Blef Snježane, koju u seriji "Čista ljubav" glumi Nives Celzijus završit će tragično...

Idući tjedan očekuje nas uzbudljiva radnja u najgledanijoj domaćoj dramskoj seriji.

U siječnju će uslijediti pauza u emitiranju domaće serije, pa će tako gledatelji idući tjedan prije kraće pauze imati priliku pogledati posljednje epizode ''Čiste ljubavi'' u ovoj godini. Ranko će tražiti od Sonje da prekine s Tomom. U strahu za svoju obitelj, Sonja će pristati.

Naći će se s Tomom i prekinuti, dok će s druge stane Snježana napokon saznati da nije u braku s Rankom, te potpuno slomljena otići Sonji i moliti ju da ga ostavi. Slomljeni Tomo saznat će da Helena dolazi kod Ranka te će pokušati to razriješiti s njim, no on će ga dočekati naoružan. Snježana će shvatiti da je Sonja ucijenjena i u svojem očaju odlazi na liticu, te Ranku javi kako će si oduzeti život, ali i njegovom djetetu.

Ranko će potom pojuriti spasiti Snježanu, no njen blef završi tragično i ona pada u provaliju. Je li Snježana mrtva, kako će Ranko reagirati kada policija napravi pretres njegove kuće, te kako će se razriješiti veliki konflikt između Ranka i Tome saznat ćemo sljedeći tjedan u novim nastavcima napete serije ''Čista ljubav''.

Ne propustite nove epizode ''Čiste ljubavi'' od utorka do petka na Novoj TV!

1/17

Komentara 3

KO
kodifan
15:14 22.12.2017.

fuj..fuj..fuj..

SA
savjest1234
15:46 22.12.2017.

Nek ni ne izlazi iz nje , lošiju glumu nisam vidio a gledao sam čak pet minuta ! Ogavno !

MU
mulag
18:41 23.12.2017.

oscar za samohranu mamu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije