Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SURVIVOR

Napeta igra kulminirala ozljedom, hoće li se Matea oporaviti?

Survivor
Foto: Nova TV
1/4
18.04.2024.
u 23:50

U igri je bilo suza, boli, bilo je i ozlijeđenih, ali za sada još nitko nije odustao. Natjecatelji prikupljaju osam vrijednih bodova koji će njihovom plemenu jamčiti sigurnost na plemenskom vijeću

Posljednja 'Survivor' igra za plemenski imunitet u kojoj su natjecatelji iz suprotstavljenih plemena odmjeravali snage na pontonu počela je s okršajem Damjana iz plavog i Vojislava iz crvenog tima. Vojislavu nije trebalo dugo da suparnika odgurne iz prvog kruga, a lagani zalogaj Damjan mu je bio i u drugom krugu. Nakon duge i iscrpne borbe Tijane i Nancy, Nancy nije mogla izaći iz bazena, a brzo su joj u pomoć pohitali i Vojislav i Stefan iz crvenog tima. Natjecateljice su se borile s takvim žarom da su obje zatražile liječničku pomoć.

VEZANI ČLANCI: 

U igri je bilo suza, boli, bilo je i ozlijeđenih, ali za sada još nitko nije odustao. Natjecatelji prikupljaju osam vrijednih bodova koji će njihovom plemenu jamčiti sigurnost na plemenskom vijeću. Trenutačno plavi imaju četiri, a crveni sedam bodova. U okršaju Mateje i Tijane, borba je bila toliko snažna da je Matea pala na ponton pri čemu je ozlijedila leđa, a hoće li Matea moći nastaviti igru, ne propustite doznati u novoj epizodi 'Survivora'!

VIDEO: Ella Dvornik oplela po političarima! 'Možete li popraviti dječje igralište na Jarunu?'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije