Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lijepa Splićanka

Nandi iz 'Gospodina Savršenog' od izlazaka zaradi i 11.000 kuna

Foto: RTL
1/5
07.12.2018.
u 13:50

Volim izlaziti, čime sam spojila ugodno s korisnim. Nije mi problem raditi i volim biti samostalna, rekla je Nandi.

Nandi Uzelac gledatelji su upoznali u showu "Gospodin Savršeni". Ova atraktivna Splićanka i studentica ekonomije trenutačno najveći izvor prihoda ima od clubbinga.

Za 24 sata rekla je kako od izlazaka može zaraditi i do 11 tisuća kuna, a posao hostese u klubovima isplati joj se financijski i zato se time i bavi u slobodno vrijeme.

– Volim izlaziti, čime sam spojila ugodno s korisnim. Nije mi problem raditi i volim biti samostalna – rekla je Nandi u showu "Gospodin Savršeni" u kojem se bori za naklonost Gorana Jureneca.

Za njega kaže da ima sve potrebne karakteristike savršene osobe – lijep osmijeh te pronicljiv i koketan pogled, a misli i da imaju dosta zajedničkih interesa.

U show se prijavila jer ne voli sjediti kod kuće i čekati da joj se nešto lijepo dogodi, voli stvar preuzeti u svoje ruke.  

Komentara 7

Avatar lovre von Bratsch
lovre von Bratsch
14:32 07.12.2018.

aaaa.. clubbing.... i gosin savršeni sigurno voli clubbing..... ova iz beograda je diplomirala clubbing sa kravom avabatić...

TM
trade_mark
14:58 07.12.2018.

a tako, to se danas zove clubbing? moja baka veli da se to nekad zvalo kurvanje.

MA
marli
15:04 07.12.2018.

Poremećaj vlastite percepcije kad ljudi misle da su lijepi a ne da nisu, nego - nisu !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije