Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neočekivani obrat

Nakon uzavrele noći Jovan izbacio Paulinu: 'Dvoličan je i želi samo avanture'

Foto: Screenshot/RTL
08.02.2019.
u 08:30

U sinoćnjoj emisiji 'Ljubav je na selu' uzbuđenja, ali i prevrata nije nedostajalo.

U sinoćnjoj epizodi showa ''Ljubav je na selu'' farmeri su odabrali koje djevojke vode sa sobom na imanje. Nakon tuluma farmera i njihovih odabranica uslijedilo je jutro koje nije svima bilo po mjeri, naročito Ivani jer Jovan je ponovno završio u sobi s Paulinom.

– Mislim da je Jovan lukav i ispituje cure kako reagiraju da bi odlučio koja je najbolja za njega – rekla je Victoria, prenosi RTL.hr.

Nešto kasnije Dragan je kući poslao Martinu uz buket. – Malo sam razočarana, ali premalo smo komunicirali – kratko je rekla Martina. Dragan je tako na svoje imanje poveo Moniku, Rebeccu i Miru.

Ljubo je odlučio kući poslati Mariju. – Presudila je priča. Neke se vole zezati i pričati, a neke šute – objasnio je Ljubo svoju odluku te je u Metković sa sobom poveo Veru, Violetu i Ljubicu.

Željko je pred svoje djevojke stao s dva buketa, što je značilo da dvije odlaze kući. Odlučio je da je to Irma, koja se u međuvremenu zaljubila izvan emisije, zaručila i uskoro se udaje, te Senka. Na farmu sa Željkom odlaze tako Maja Lena, Jacqueline i Ruža.

Boris je kući poslao Radmilu, a na njegovo imanje odlaze Valerija, Tajana i Ana-Paula.

Marko je Marijani prije svoje odluke šapnuo da se već zaljubio, a kući je poslao Anu, dok su Ksenija, Mila i Rasema otišle k Marku.

Jovan je odlučio izbaciti Paulinu, a sa sobom je odlučio povesti Victoriju, Ivanu i Sanju. – Dvoličan je i želi samo avanture. Od njega nijedna neće dobiti ljubav! – rekla je suznim glasom Paulina koja je ostala zatečena njegovom odlukom.

Pogledajte i tko su i čime se bave kandidati nove sezone showa ''Ljubav je na selu''. 

Ključne riječi

Komentara 13

TT
tttinkyyy
09:19 08.02.2019.

Čovjek je samo uzeo što mu se nudilo kao na švedskom stolu. Sirotica ima 37 godina, a zgleda kao da joj je 50. Valjda ju je pola Siska pregazilo. Ženo božja nemreš frajeru dat čim se upoznate, takve služe samo za pod jaja.

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
09:21 08.02.2019.

Fina neka dama....

Avatar BilanMandić
BilanMandić
09:07 08.02.2019.

Ja ću morat počet gledat ovu komediju, kad ide i na kojoj TV?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije