Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Postavila je i pitanje fanovima

Nakon susreta s Popovićem na sudu Severina objavila fotku u kupaćem i malo se našalila

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/6
10.09.2020.
u 14:55

Pjevačica se s bivšim partnerom na Općinskom građanskom sudu susrela zbog privatne tužbe koju je Milan podigao protiv Severine i njezinog bivšeg odvjetnika.

Severina i njezin bivši partner Milan Popović sreli su se jučer opet na Općinskom kaznenom sudu u Zagrebu, a ovaj put su se na sudu našli zbog Milanove privatne tužbe za klevetu protiv bivšeg Severininog odvjetnika Darija Budimira, ali i nje same. Severina je na ulasku u sud privukla pažnju jednim detaljem, a to je bila narukvica na njezinoj nozi te je za RTL objasnila zašto ima taj modni detalj:

- Nosim crveni konac protiv Milanovih tužbi, kojih je do sada već više od 60. Što protiv mene, što protiv mojih bližnjih i suradnika. Jer i danas sam zbog neke takve tužbe pohodila sud. A mene od svih tih sudova samo zanima okončanje postupka u vezi mog sina, koji gotovo 10 mjeseci već ne živi sa mnom. Vratimo se na pitanje. Šalim se, crveni konac je samo ukras. Danas je na svom Instagramu objavila fotografiju u kupaćem kostimu i napisala:

Foto: Daniel Pavlić

- Pružimo podršku svima nama koji uvlačimo stomak kad ulazimo u more... Kol’ko nas ima? - Brzo joj je stiglo puno odgovora u kojima su pratiteljice potvrdile da spadaju u tu skupinu ali i naglasile kako Severina izgleda odlično.  -Većina. Još kad bi sve izgledale bar upola kao Severina, pa gdje bi nam bio kraj. Ti nemaš što uvlačiti. Severina iz dan u dan si mlađa i mlađa kako je to moguće ? - poručili su joj obožavatelji.

 

 

Ključne riječi

Komentara 5

DU
Deleted user
16:38 10.09.2020.

Da je zgodna, to se mora priznati. Ima tijelo ko tinejdžerka.

EL
EldersWisdom
15:34 10.09.2020.

Stomak? Jel to ona misli na trbuh?

SO
Sotony
18:37 10.09.2020.

.. Teta Sevka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije