Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u stan se ne vraćaju

Nakon što su mu se supruga i kći (5) otrovale plinom, oglasio se i Vidoje Ristović

Foto: Instagram
1/11
10.02.2021.
u 09:34

Vidoje, kada je primijetio da mu se Nikolina ne javlja, odmah je pozvao prijatelja koji živi u blizini da ode do stana provjeriti ih. Poslije se odmah uputio u Zagreb.

Pravovremena reakcija Vidoja Ristovića, koji je u to vrijeme bio u Beogradu, dovela je do toga da njihov prijatelj pronađe suprugu Nikolinu Ristović i malenu kćer Unu Sofiju (5) u stanu otrovane ugljičnim monoksidom. Vidoje je, kada je primijetio da mu se Nikolina ne javlja, odmah pozvao prijatelja koji živi u blizini da ode do stana provjeriti ih. Poslije se odmah uputio u Zagreb. Nakon što su ih pronašli onesviještene, Nikolinu su odvezli u Vinogradsku bolnicu, a njenu kćer Unu u dječju bolnicu u Klaićevoj.

Po izlasku iz bolnice smjestili su se u hotel, a Nikolina je i dalje u strahu od povratka u stan. Iz hotela se sada javio i Vidoje koji je podijelio dvije fotografije svoje petogodišnje kćeri Une uz opise: ''Junak moj'' i datum 7. veljače 2021. kao njihov drugi rođendan.

Foto: FIBA/Screenshot

Vidoje je dijelio fotografije svoje kćeri i na Storyjima na kojima je pokazao kako se malena igra u hotelskoj sobi, a ne krije koliko je sretan što se sve završilo dobro. 

Nikolina je nakon svega u strahu od povratka u stan te će, po svemu sudeći, otići natrag u Beograd, a najavili su i tužbu.

Razlog trovanju je, kako nam je Nikolina dodatno pojasnila, ugljični monoksid zbog puknute plinske cijevi u zgradi na kojoj se vrši sanacija.

– Istina je da se to dogodilo i trenutačno je policija na uviđaju kako bi utvrdila okolnosti. Ja samo mogu pretpostaviti da je u pitanju puknuće cijevi zbog sanacije zgrade koja se trenutačno odvija. Servis smo obavili u srijedu i bilo je sve u redu s plinskim instalacijama, a ovo se dogodilo sa subote na nedjelju. Mojoj kćeri Uni ustanovljeno je teško trovanje. Ne znamo još kakve će biti posljedice. Morat će na neurološka ispitivanja, a ja moram obaviti pretrage srca i pluća – kazala nam je umornim glasom voditeljica koju su spasili prijatelji provalivši u stan nakon što više nije odgovarala na pozive supruga Vidoja, koji je u tom trenutku bio u Beogradu.

Komentara 16

Avatar lasta mala
lasta mala
09:36 10.02.2021.

Evo i njega.Sumrak saga.Nastavit će se...

Avatar Artoo Detoo
Artoo Detoo
09:44 10.02.2021.

Svaki dan najmanje pet članaka o nekakvoj pišekici i nekakvom vidoju. Čemu su ti likovi svaki dan prisutni s nekoliko članaka na naslovnici? I nije mi jasno kako u cijeloj toj situaciji imaju najviše vremena za trkeljanje po medijima i društvenim mrežama. Nekaj gadno ne štima. Ako ti je dijete u životnoj opasnosti, ti si isto ozljeđena, a u svemu tome najbitnije ti je izvještavati o svemu javnost? Uz to si i skoro silovana. Nerelevantne ste (kokoši) sa svime time i oebzvrjeđujete sve one koji su zaista na ovaj ili onaj način nastradali.

Avatar KRALJ-TOMISLAV
KRALJ-TOMISLAV
09:44 10.02.2021.

Evo, sad će nam i Vidoje objasniti neke stvari.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije