Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iskreno

Nakon što se šuškalo da se udaje za mlađahnog Beograđanina, Iva Todorić prokomentirala glasine

Foto: Instagram
1/8
02.11.2021.
u 10:51

Prvu zajedničku fotografiju s dečkom objavila je prošle godine u ožujku.

Posljednjih dana šuškalo se kako se kći Ivice Todorića, Iva Todorić, udaje drugi put, a sve je krenulo nakon što se na reviji modnog dvojca ELFS pojavila s novim velikim prstenom. Prsten je stajao na četvrtom prstu lijeve ruke, a doimao se poput klasičnog zaručničkog. 

Todorić (45) je sada sve demantirala

– Nitko ne razmišlja da imam troje djece. I da nije zafrkancija širiti neistine. Nisam se zaručila – kratko je  prokomentirala glasine za 24 sata. Na pitanje je li i dalje u vezi s Nikolom, Iva je rekla: "Nema potrebe govoriti o tome."

Podsjetimo, već dulje je vrijeme u vezi s mlađahnim Beograđaninom Nikolom

Prvu zajedničku fotografiju s dečkom objavila je prošle godine u ožujku. Novu ljubav pronašla je godinu dana nakon razvoda od Hrvoja Balenta, s kojim je bila 18 godina u braku, a prvi problemi pojavili su se negdje 2017. godine kada je počeo krah poslovnog carstva koji je stvorio njezin otac i u koji je bila uključena cijela obitelj, pa i Hrvoje Balent koji je bio član uprave nekadašnjeg Agrokora. On je 2017. godine završio u pritvoru, a kad je pušten na slobodu, vratio se u kuću u Kulmerove dvore, ali brzo nakon toga par je predao papire za razvod. U braku su dobili troje djece.

VIDEO>>Squid game postaje najpopularnija Netflixova serija: Pogledalo ju je 111 milijuna kućanstava!

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Artoo Detoo
Artoo Detoo
12:01 02.11.2021.

Kako ono ide onaj zgodan komentar za severinu, a očito se može i ovdje primijeniti: naslagala ova više srba od IV gardijske.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije