Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nisu oduševili

Nova ekipa 'Večera za 5' razočarala gledatelje: Monotono i usporeno, a domaćica je preozbiljna

Foto: RTL
1/7
02.11.2021.
u 08:30

Gledatelji su u komentarima na Facebooku vodili raspravu i oko deserta i naziva koji mu je domaćica dala.

Andreja Tesoti iz Koprivnice bila je domaćica sinoć prikazane "Večere za 5 na selu" , a svojim gostima je servirala buncek u pivskom tijestu za predjelo, Za glavno jelo ponudila je svinjski file punjen s koprivom te zapečenu tjesteninu sa sirom, a najviše upitnika iznad glave gosti su imali kad su pročitali ime deserta– juha od vojvode, što je zapravo bio tiramisu. Zbog ovog naziva oglasili su se i gledatelji i nastala je zanimljiva diskusija u komentarima na Facebooku s objašnjenjem ima li ovaj naziv za desert smisla.

-Žena guglala tiramisu i nazvala ga juha od vojvode....ajmeeeee....radi se o sličnosti s drugim tal. desertom - zuppa inglese ( doslovan prijevod zuppe je juha ali...mislim...joj, joj)...i ima priča o jednom vojvodi u čiju čast je desert napravljen ali kakva juha...omg...- napisala je jedna gledateljica i uskoro je stiglo još jedno objašnjenje od druge gledateljice. - Čarobni talijanski desertni tiramisu zaludio je više od jedne generacije. Erz-vojvoda od Toskane Cosimo III de Medici prvi je kušao ovo remek-djelo, cijeneći njegov izvrsni okus i nazivajući ga "slatkom juhom". Tako je tiramisu dobio prvo ime "vojvodina juha" - tvrdi pak druga gledateljica.

Najviše komentara je ovaj put bilo na atmosferu na večeri i mnogi su zaključili kako je bila dosta monotona, a dio krivice za to pripisuju i domaćici. - Večer...monotona, usporena...radost na kraju...preslatka dječica. Atmosfera 0 ekipa 0 domaćin 0. Slušajući večerašnju domaćicu izgubim volju za životom. Domaćica je preozbiljna, desert jako fin i iznenađenje dječica šećer na kraju - komentari su gledatelja.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
08:54 02.11.2021.

Ukinuti!

KA
kažemja
10:04 02.11.2021.

Iako ponekad pogledam večeru za pet čini mi se da je format emisije lagano potrošen i izlizan, treba neko osvježenje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije