Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poznato lice

Nakon što se pojavila informacija o otkazu na Una TV-u, Ivana Paradžiković otkrila što trenutačno radi

Foto: Instagram
1/14
11.08.2022.
u 10:51

Televizijska novinarka i voditeljica s pratiteljima je podijelila kako je brala voće te otkrila što se ukusnog od njega može napraviti

Nakon što je došlo priopćenje da će brojni zaposlenici zagrebačkog dopisništva UNA TV dobiti otkaze, pojavila se i informacija kako je i voditeljica Ivana Paradžiković (41) također dobila otkaz. No, informacija se pokazala netočnom, a voditeljica je sa svojim pratiteljima sad podijelila što trenutačno radi. 

Ivana je podijelila fotografiju na kojoj u ruci nosi košaricu, a pokraj nje se vide smokve.

– Zauvijek…djevojka sa sela. Smokva je obrana – napisala je te otkrila svoje planove s ovim ukusnim voćem.

– Ove je godine plan napraviti od njih energetske pločice. Prošle sam ih osušila toliko da sam ih donedavno imala u zamrzivaču – otkrila je te dodala: 

– Neki kažu da je u svakoj smokvi jedna razgrađena osa kojoj se, kada uđe u nju da je opraši, slome krila pa ne može van. Drugi pak da je to čista budalaština i da se smokvin plod razvija bez oplodnje… Ja samo znam da ih obožavam – zaključila je Paradžiković.

Inače, Ivana trenutačno uživo u zasluženom odmoru, a prije toga putovala je Jordanom. Velika joj je želja bila posjetiti pustinju, a ideju za ovo putovanje otkrila je jednom prilikom na svojem Instagramu.

"Bila sam sedmi razred kada mi je, maloj neprilagođenoj izbjeglici, profesorica zemljopisa poklonila paketić pijeska iz pustinje. Najdragocjenija je to bila stvar koju sam posjedovala. Živjeli smo u iznajmljenoj garsonijeri u Kutini. Nas pet plus pekinezer, hrčak, ribice, papagaj Pero. 'Gdje čeljad nije bijesna kuća nije tijesna', govorila bi mama. I doista, imali smo sve: bili smo živi, imali smo jedni druge, ali nismo imali para. Ispod madraca da ne propadnemo kada ga razvučemo stavljali  bi daske koje je tata ispilio od nekih vrata sa smetlišta. Navečer fotelju dizali na ormar da možemo otvorit kauč koji bi onda blokirao frižider, pa tko je jeo jeo je, nema više do ujutro. Sjećam se i trenutaka kada za kruh prevrćemo vaze da nije neka lipa ostala možda slučajno. Otići u pustinju bila je moja djetinja maštarija. Ovo je taj trenutak. Čista sreća. Da nikad ne zaboravim tko sam i koji sam put prevalila", otkrila je tada.

VIDEO Bojana Gregorić Vejzović pokazala kako izgleda kada je sama svoj frizer

 

Ključne riječi

Komentara 9

ZA
zagabria7
11:17 11.08.2022.

Svi koji su prešli na Dodikovu RS propagandnu TV Una doživjeli su karmu u vidu otkaza. Ionako je previše hrvatskih medija u rukama susjedne propagandne mašinerije napih istočnih susjeda, uključujući i ovo glasilo

Avatar future Gohan
future Gohan
11:38 11.08.2022.

Tko god umze tu sponzorušu instangramušu na svoju Tv, za mene su prekriženi.

RE
reborn
11:44 11.08.2022.

Ivana Paradžiković kao i svaka radišna posvuduša se bavi samopromocijom. Nije mi jasno što radi VL - objavljuje njezine plaćene oglase (u kojem slučaju bi članak trebao biti tagiran sa "PROMO"), ili se bavi prikrivenim marketingom te suptilno odrađuje neke svoje prošle dugove prema toj novinarki. Kako god bilo, porezna bi trebala provjeriti da li država ubire svoj predviđeni postotak za ovakvo korištenje medijskog prostora.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije