Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U SAMOIZOLACIJI

Nakon što joj je kolega obolio od korone, naša voditeljica vodi emisiju od kuće

Mia Kovačić
Foto: Josip Regović
1/10
05.10.2020.
u 18:21

Televizijski voditelj Frano Ridjan zaražen je koronavirusom i nalazi se u samoizolaciji, potvrdili su nam prošlog tjedna s Nove TV.

Nakon što je Hrvatsku obišla vijest da je popularni voditelj Nove TV Frano Ridjan zaražen koronavirusom, njegova kolegica voditeljica Mia Kovačić zbog mjera opreza, također je morala u samoizolaciju. Gledatelji InMagazina od sada ju na malim ekranima gledaju iz vlastitog doma.

– Voditelj Nove TV Frano Ridjan nažalost je pozitivan na virus COVID-19. Ima blaže simptome. Frano je u samoizolaciji, kao i svi kolege iz produkcije Nove TV koji su s njim bili u kontaktu, među njima je i voditeljica Mia Kovačić. Prioritet je, kao i uvijek, zdravlje zaposlenika te je Nova TV u ovom trenutku primarno koncentrirana na izvršavanje svih uputa epidemiologa. Projekti će nastaviti ići svojim tijekom, za neke od projekata to znači da će drugi kolege odraditi radne obveze voditelja u samoizolaciji, a na neke projekte poput showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' ova situacija nema utjecaja, poručili su s Nove TV prošli tjedan.

Dok je u samoizolaciji, dugokosa voditeljica prepoznatljivog osmijeha redovito objavljuje Instagram priče na kojima je pokazala svoj moderno uređeni stan, za kojeg se može reći da mu se uistinu posvetila do zadnjeg detalja. To i ne čudi jer Mia je dizajnerica interijera, tako da njezin dnevni boravak vrvi biljkama i prozračnošću.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Mia Kovačić
1/4

Podsjetimo, Frano Ridjan i Mia Kovačić najavljeni su kao voditelji novog izdanja showa "Farma", koja će se pod imenom "Farma More i Maslina" početi emitirati od 5. listopada. Tko će ga tamo eventualno mijenjati, zasad nije poznato. Što se tiče showa "Tvoje lice zvuči poznato", tijekom ljeta snimljene su sve epizode, pa ćemo Franu tamo gledati do kraja. 

 

Komentara 3

PA
pale007
19:17 05.10.2020.

"Nakon što je Hrvatsku obišla vijest da je popularni voditelj Nove TV..." 😆😆😆😄😆😆😄😄😄😄😄😄😄😄 Da samo Hrvatsku, pet puta je obišla ekvator i onda se uputila prema svemirskim bespućima u potrazi za novim čitateljima...

Avatar salko1951
salko1951
18:52 05.10.2020.

Jedva čekala da može pokazati stan.

PR
Pravednik69
18:42 05.10.2020.

ja se ne bojim korone! Možemo se zajedno samoizolirat!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije