Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽIVOT NA VAGI

Nakon što je u showu skinula gotovo 50 kilograma, Zdravka otkrila novosti u privatnom životu

07.12.2021.
u 13:55

Ističe kako su joj najveća potpora i dalje obitelj, treneri i prijatelji. ‘’Svi oni koji su me pratili od ulaska u kuću te u borbi do finala još su tu... Znaju oni, prepoznat će se, itekako! Podrška nakon finala je najbitnija, kad kamere stanu, onda krene borba koja još traje", rekla je Zdravka i otkrila kako ima novosti na ljubavnom planu

Zdravku Kapetanović (42) gledatelji showa "Život na vagi" upoznali su u petoj sezoni ovog RTL-ova showa u čijem je finalu osvojila 50 tisuća kuna jer je kao nefinalistica izgubila najviše kilograma, njih čak 48,6. Zdravka je u show ušla sa 123 kilograma, a onda sve šokirala kad su je ugledali u finalu. Kada je stala na vagu, brojka je pokazala samo 74,4 kilograma. Tijekom showa izgubila je 39,5 posto tjelesne mase, odnosno 48,6 kilograma.

U razgovoru za RTL.hr Zdravka nam je otkrila kako gleda na godinu iza sebe, što se promijenilo i, naravno, što kaže vaga danas. 

"Godina dana je iza mene i vaga se smiješi, kao i ja! Tijelo se oblikovalo, mišićna masa narasla, centimetri padaju, jako se dobro osjećam, spremna! Ima još posla... Znate onu: 'Nebo strpljive voli'", komentirala je kroz smijeh. "Život mi se dosta prominija, prvenstveno šta napokon imam vremena za sebe. Zdrave je zdravija", kaže ponosno te dodaje: "Popravila sam odnos prema hrani, povećala se želja za treninzima, a ujedno i fizička kondicija. Trudim se, ne odustajem", kaže strastvena obožavateljica Hajduka koja se prisjetila i svog sudjelovanja u showu. 

"Definitivno lipa uspomena, odlično iskustvo i sve bih ponovila. Kad me opet pozovete, kao gosta naravno, rado ću se spakirati i dotrčati", kaže.

Ističe kako su joj najveća potpora i dalje obitelj, treneri I prijatelji. "Svi oni koji su me pratili od ulaska u kuću te u borbi do finala još su tu... Znaju oni, prepoznat će se, itekako! Podrška nakon finala je najbitnija, kad kamere stanu, onda krene borba koja još traje", rekla je Zdravka i otkrila kako ima novosti na ljubavnom planu.

‘‘Ima, ima! Zadovoljna sam, ali ima vrimena, samo opušteno. Nisam još ni blizu stadija našeg Bubija!’’ rekla je Zdravka. 

VIDEO: Alec Baldwin u prvom intervjuu nakon ubojstva snimateljice na setu 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije