Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brak na prvu

Gledatelji su pustili i suzu zbog ovog para i njihove ljubavne priče: Taj sjaj u očima se ne može odglumiti

Foto: RTL
1/10
07.12.2021.
u 08:28

Mislav i Andrea svoju ljubavnu priču nastavit će i nakon kraja druge sezone RTL-ova showa, a Mislav je i zaprosio Andreu.

Prvi par iz druge sezone "Braka na prvu" koji je odlučio nastaviti svoju ljubavnu priču i nakon showa su Mislav i Andrea pa je tako u sinoć prikazanoj emisiji pala i prosidba.

– Jako sam siguran u svoje osjećaje, iz dana u dan sam sve sigurniji. Apsolutno nisam ništa očekivao od ovog eksperimenta, ušao sam bez ikakvih očekivanja i iz nekakve znatiželje i zafrkancije da vidim što se može dogoditi. I eto, dogodila se ljubav i pozivam sve da maknu predrasude i da se upuste u ovo fenomenalno iskustvo. Dogodilo mi se nešto najbolje u životu! – rekao je Mislav. Emotivna Andrea svom suprugu sinoć je rekla: Naše oči su se susrele, a srca prepoznala kroz neke druge svjetove i trenutačno povezala. Ništa ne bih promijenila i sve bih još jednom ponovila. Da, ti si taj, ti si moja osoba! Molim te, nastavi me nasmijavati cijeli život i plesati sa mnom ne obazirući se na ritam, volim te jer je tebe voljeti tako lako! Gledatelji koji su ovaj par pratili i za njih navijali od početka showa bili su oduševljeni što njihova priča krajem showa nije završila.

 

– Eto, rasplakali su me. Od ❤️ im želim svu sreću svijeta... taj sjaj u očima ne može se odglumiti... preslatki ste. Prava iskrena istinita bajka... Vi ste je stvorili Vi je i živite... SRETNOOO.  Par za uzor, divni ste, treba biti barem 10 parova i češće na TV-u,vama želim svu sreću ovog svijeta i puno dječice. Najljepši i najdivniji par... Sretno vam u životu. Predivan par... želimo Vam sve najbolje u životu... i još puno lijepih trenutaka... Sretno Andrea i Mislave u bračnom životu – poručili su im gledatelji na Facebooku. 

VIDEO Alec Baldwin u prvom intervjuu nakon ubojstva snimateljice na setu: Ne mogu reći tko je odgovoran, ali znam da nisam ja

Ključne riječi

Komentara 4

MR
mrkvax
17:52 07.12.2021.

Sjajni glumci.. Mislim da je ona već u Češkoj..

MA
Mary5
19:41 07.12.2021.

Ma naravno , evo mi i sad teku, ali niz ledja😪😪😪😪

MI
mislimdakleznam
16:57 07.12.2021.

Nije ni ovo omiljeni par, ali mi se čine iskrenima. Sretno u životu im želim !!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije