Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'nedjeljom u 2'

Nakon što je Stanković pohvalio političara zbog brzog odgovora, on mu otkazao gostovanje u emisiji

Aleksandar Stanković
Foto: Facebook
1/16
03.10.2023.
u 21:00

Voditelj i urednik Aleksandar Stanković jučer je pohvalio dubrovačkog gradonačelnika Matu Frankovića zbog brzine dogovora oko gostovanja, a danas je otkrio kakao ga je Franković zamolio za odgodu gostovanja. Stanković je to prihvatio, pa će Franković gostovati 22.10, a sutra će biti objavljen ovotjedni gost.

Voditelj i urednik emisije 'Nedjeljom u 2' Aleksandar Stanković jučer je hvalio gradonačelnika Dubrovnika Matu Frankovića zbog brzine odgovora, no danas je nakon što je na svojim društvenim mrežama otkrio njegov identitet kao svog novog gosta otkrio nove informacija.

Naime, Stanković je jučer opisao tko dolazi te ostavio gledateljima da pogađaju o kome se radi.

- Od nekih političara odgovor čekamo tjednima i na kraju ništa. I premda ovog čovjeka nikada nisam čuo ni upoznao zbilja je ažuran. Svaka čast! - napisao je jučer na Facebooku. Dodao je da mu je odgovor stigao unutar pet minuta i da je bio potvrdan. Njegovi pratitelji nakon ove objave imali su nekoliko sati kako bi pogodili o kome se radi, a brojni su pisali svoja nagađanja poput da bi gost mogao biti Ivan Pernar ili Ivica Puljak

Jutros je pak Stanković otkrio da se radi o Frankoviću. 

- "Najbrži prst", gradonačelnik Dubrovnika Mato Franković gost emisije Nedjeljom u 2 - objavio je Stanković tada na Facebooku da bi sada otkrio kako do ovog gostovanja ipak neće doći ove nedjelje.

- Dubrovački gradonačelnik zamolio je odgodu gostovanja u 'Nedjeljom u 2' za dva tjedna. Kako ništa ne gori, prihvatili smo. Stiže 22.10. Sutra javljamo ime novog gosta - objavljeno je u popodnevnim satima na profilu ove emisije na Facebooku.

 Gledatelji su se ubrzo počeli šaliti na račun otkazivanja dolaska dubrovačkog gradonačelnika u emisiju. "Prelako je popustio, svi više vole kad se potrudiš oko njih", "Tko lako obeća, još lakše slaže", pišu gledatelji u komentarima.

Dubrovnik.net piše da je Franković otkazao gostovanje zbog obiteljskih obaveza. Novinarima je rekao da razlog otkazivanja gostovanja nije izbjegavanje, nego neodgodive obiteljske obveze.

Podsjetimo, Stanković je novu 24. sezonu emisije započeo prije nekoliko tjedana, a tada je objavio i da će s ovom sezonom ući i u novi studio. Osim toga, otkrio je još neke novosti, među kojima i svoje zadovoljstvo novim studijem.

- Sve što je novo bolje je od starog. Nema razloga da budem nezadovoljan. Mislim da će se nova scenografija dobro uklopiti u ono što radimo već dugi niz godina - rekao je te dodao da nema razloga biti nezadovoljan.

VEZANI ČLANCI

Osim toga osvrnuo se i na goste u ovoj sezoni.

- Imam plan koga zvati u ovoj sezoni. Pogotovo zato jer je ova godina predizborna, a ubrzo je i izborna godina pa će svi političari željeti doći u emisiju - kazao je te dodao i kako mu je velika želja da mu gost bude Rade Šerbedžija, no on ga odbija.

U videu koji je objavljen na službenim profilima Hrvatske radiotelevizije na društvenim mrežama otkrio je i još neke novosti koje gledatelje očekuju u emisiji.

- Novost je da ćemo u 'Nedjeljom u 3' imati pitanja preko Facebooka kao i do sada, a putem X-a (bivši Twitter) u 'Nedjeljom u 2' uživo će korisnici te društvene mreže gostu postavljati pitanja i komentirati. Dakle, to je novost. Imat ćemo u kutu ekrana X korisnike koji mogu nešto reći o samoj emisiji - otkrio je Stanković.

VIDEO Mlada hrvatska zvijezda Lorena Bućan otkrila neke od najzanimljivijih detalja o sebi

Komentara 2

CH
chemica
21:18 03.10.2023.

Da si Pernara zvao...Ulogorio bi ti se u haustoru zgrade ustreptao od iščekivanja da opet pokuša upozoriti hrvatsku javnost na stradanje palestinskog naroda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije