Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
cijena? sitnica

Nakon što je sinu dala neobično ime glazbenica planira prodati svoju dušu na posebnoj izložbi

Grimes
Foto: Profimedia
1/5
31.05.2020.
u 22:15

- Ne želim da je bilo tko kupi, zato sam i stavila tu cijenu, pa je vjerojatno nitko neće kupiti, kazala je umjetnica te dodala kako "što dublje ulazi u to, postaje sve više filozofski"

Pjevačica i umjetnica Grimes planira legalno prodati svoju dušu u sklopu nadolazeće digitalne izložbe nazvane “Selling Out” ("Rasprodaja"), u kojoj će prihvaćati ponude za svoje slike, fotografije i druga umjetnička djela. No, kako piše Bloomberg, najzanimljiviji eksponat će biti dokument kojeg je potpisala kod odvjetnika, a u kojem stoji da će prodati dušu za 10 milijuna dolara!

- Ne želim da je bilo tko kupi, zato sam i stavila tu cijenu, pa je vjerojatno nitko neće kupiti, kazala je umjetnica te dodala kako "što dublje ulazi u to, postaje sve više filozofski"

Grimes
1/4

- Ideja u kojoj ću prodati legalni dokument u sklopu izložbe mi je vrlo intrigantna, dodala je Grimes koja je poznatija kao glazbenica, no umjetnošću se počela baviti puno prije nego glazbom. 

Podsjetimo, Grimes je nedavno s partnerom Elonom Muskom, direktorom tvrtki SpaceX i Tesla, dobila sina, čije je ime izavalo dosta pozornosti u javnosti zahvaljujući imenu X Æ A-12. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije