Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obratio se publici

Nakon što je pao na pozornici u Sloveniji Mladen Grdović opet nastupa i poručuje: Neuništiv sam

Vodice: Druga večer 11. po redu CMC festivala
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/7
29.05.2022.
u 12:55

Pjevač je jučer imao nastup u Kloštru Podravskom, povodom Dana općine i tijekom nastupa osvrnuo se na svoj pad na pozornici u Sloveniji i rekao je kako i nogometaši i svi ostali stalno padaju.

Mladen Grdović je prije nekoliko dana tijekom nastupa u Sloveniji svoj koncert završio jako brzo. Naime, neko vrijeme je teturao na pozornici i pokušao je ravnotežu održati tražeći oslonac u stalku za mikrofon, ali nije mu uspjelo i na kraju je pao na pod. Pokušao je nastaviti pjevati ali su ga zaštitari uskoro odnijeli s pozornice. Pjevač je jučer imao nastup u Kloštru Podravskom, povodom Dana općine i tijekom nastupa osvrnuo se na svoj pad na pozornici u Sloveniji i rekao je kako i nogometaši i svi ostali stalno padaju.

Epodravina prenosi kako je Grdović poručio publici da je živ i zdrav i da je ‘neuništiv ko vanzemaljac’. Dok je to govorio publici malo se zabunio i najprije je pozdravio publiku u Kaštel Podravskom, a onda se ispravio ovako: Ja znam da vi svi iz Kloštra Podravskog volite u Zadar na more…. Zadarski pjevač nedugo nakon što su ga zaštitari odnijeli s pozornice jer je očito popio koju čašicu alkohola previše, obratio se prije par dana obožavateljima. 

- Hvala svima na potpori. Ne zamjeram nikome, u ovom slučaju preuzimam sve na sebe. Iza mene je 40 godina karijere. Dvadesetak puta Amerike, Australije, godinama sam odrađivao 200 koncerata godišnje. Jednom su pitali Micka Jaggera zašto je pao na sceni u Chicagu, a on je sa smiješkom odgovorio: "Pa nisam jedan put pao." Idemo u nove pobjede. Voli vas Grdović - kazao je zadarski pjevač.

 

Ključne riječi

Komentara 11

ZS
zspanco
13:41 29.05.2022.

Grdi, primi Šeksa pod ruku i na špancir pa lipo u duetu pivajte: "Mi smo banda pijana, nama triba doktora. Psihijatra zovite u ludnicu da nas da."

Avatar drug Joža
drug Joža
13:29 29.05.2022.

Zdrav si, ali samo fizički, za ostalo treba detaljnije preglede

Avatar LjutaPrepelica
LjutaPrepelica
12:57 29.05.2022.

Njega svi idu gledati kao pijanca. Taj da dođe trijezan publika bi počela zviždati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije