Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
teška situacija

Nakon što je na sebe navukla bijes javnosti, Rita Ora doživjela novi udarac

Foto: instagram
1/12
03.02.2021.
u 15:45

Do prekida je navodno došlo zato što se nisu mogli viđati jer im je probleme stvarao teški lockdown.

Pjevačica Rita Ora prkinula je s dečkom, redateljem Romainom Gavrasom nakon samo šest mjeseci. Vijest su potvrdili izvori bliski bivšem paru za britanske medije. 

Do prekida je navodno došlo zato što se nisu mogli viđati jer im je probleme stvarao teški lockdown. 
Isto tako, pjevačica će uskoro krenuti u Australiju gdje će sudjelovati u njihovoj verziji showa The Voice, pa bi to značilo da će biti još više razdvojeni, što njihova veza jednostavno ne bi preživjela, zaključio je izvor. 

Ora se prije nekoliko tjedana našla se na meti kritika jer je navodno prekršila pravila 'lockdwona' u Velikoj Britaniji. Kako pišu tamošnji mediji, Rita je organizirala proslavu 30. rođendana u jednom restoranu, koji je inače zatvoren za druge posjetitelje, te je tamo ugostila čak 30 ljudi. Oni su viđeni kako se pod okriljem noći šuljaju u restoran kroz uzlaz za osoblje, a među uzvanicima su bile i neke poznate osobe kao što su model Cara Delevigne i njezina sestra Poppy, te televizijski voditelj Vas Morgan.   - Rita i njezina sestra prve su došle u restoran. Bilo je 30-ak gostiju, svi su bili dotjerani vrlo glamurozno i ​​ušli su u zgradu straga, dok je osiguranje promatralo pročelje kako bi bili sigurni da nitko drugi neće ući. Zabava je trajala do ranih jutarnjih sati - kazao je izvor za britanske medije. 

Javnost je zgrožena, a mnogi njezini obožavatelji su bijesni jer se zbog tog poteza čini da joj je sve dopušteno - samo zato što je bogata, dok vlasti 'običnim ljudima' ograničavaju koliko ljudi može biti na obiteljski proslavama. Ipak, vlasnik restorana tvrdi da nije čuo za tu zabavu, iako je policija snimljena kako proviruje kroz prozore, te su viđeni i kako pokušavaju ući u zaključani restoran.   Rita se nakn što su detalji zabave izašli u javnost ispričala na društvenim mrežama, a britanski mediji pišu kako će morati platiti kaznu od 85 tisuća kuna.  "Pozdrav svima, prisustvovala sam malom druženju s prijateljima kako bih proslavila svoj 30. rođendan. To je bilo brzo donošenje odluke s pogrešnom procjenom da izlazimo iz karantene i da će ovo biti u redu. Duboko mi je žao zbog kršenja pravila i razumijem da to ljude dovodi u rizik. Ovo je bila ozbiljna i neoprostiva pogreška u prosudbi. S obzirom na ograničenja, shvaćam koliko su te radnje bile neodgovorne i preuzimam punu odgovornost" napisala je pjevačica. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije