Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
glumica pred razvodom

Nakon smrti sestre, užasnuta je mišlju da će je suprug prevariti

julia roberts
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/3
22.05.2014.
u 09:17

Nakon dvanaest godina Julia Roberts navodno se nalazi pred razvodom od supruga Dannyja Modera

Julia Roberts navodno se nalazi pred razvodom od supruga Dannyja Modera. Par, koji je u braku 12 godina, navodno je konačno pokleknuo i odlučio podvući crtu.

- Sve što Julia radi jest da pazi na Dannyjevo ponašanje, jer je užasnuta mišlju da će je on prevariti. Ponaša se prema njemu kao prema djetetu, provjerava njegove pozive, SMS-ove i mejlove te prati s kim se druži - otkrio je izvor.

Također, Danny se nije slagao s načinom na koji se Julia ponašala prema nedavno preminuloj polusestri Nancy Motes, koja je u oproštajnoj poruci Juliju optužila za bešćutnost.

- Zbog Nancyne smrti uvidio je koliko Julia nema srca - dodaje. Danny u braku ostaje zbog njihovo troje djece, a Julia ne želi uništiti svoj dobar glas.

>>Julia Roberts oprostila se od sestre u krugu obitelji

Foto: BigPictures/PIXSELL

BigPictures/PIXSELL

Komentara 1

LI
liliZG
13:44 22.05.2014.

istina je , kao i obično negdje u sredini...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije