Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Žalosno

Julia Roberts oprostila se od sestre u krugu obitelji

julia roberts
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/2
14.03.2014.
u 22:53

Julia Roberts nije došla na misu zadušnicu za polusestru Nancy Motes. No, oprostila se od Nancy na privatnom oproštaju koji je glumica organizirala za obitelj

Julia Roberts nije došla na misu zadušnicu za polusestru Nancy Motes. No, oprostila se od Nancy na privatnom oproštaju koji je glumica organizirala za obitelj. Naime, prijatelji su se od Nancy oprostili početkom mjeseca na misi koju je zakazao njezin zaručnik, a koji su Julia i njezina majka Betty Lou propustile.

Da podsjetimo, Nancy se početkom veljače predozirala, a mrtvu ju je pronašao zaručnik s kojim je planirala svadbu. Iza sebe je ostavila oproštajno pismo u kojem je za svoj postupak okrivila svoju majku i slavnu polusestru. Juliju je nazvala kučkom s kojom dugo nije razgovarala.

>>Julia Roberts nije sestri otišla na pogreb?

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije