Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz Zvijezde

Nakon šest godina ULTRA seli s Hajdukovog stadiona!

- U ovom trenutku mogu potvrditi da će se festival ULTRA Europe u naredne četiri godine održati na stadionu Park Mladeži. Nova lokacija je prostranija i veća što će omogućiti daljnji razvoj festivala te bolje i kvalitetnije iskustvo posjetitelja - kazao je Joe Bašić
26. lipnja 2019. u 17:38 7 komentara 4416 prikaza
Ultra Europe
Foto: Ultra Europe
Pogledajte galeriju 1/5

Nakon što su šest godina partijaneri iz cijelog svijeta plesali na splitskom Poljudu, ULTRA se ove godine seli s Hajdukovog stadiona. Nova lokacija nije daleko od Poljuda - sedmo izdanje od 11. do 17. srpnja bit će na Splitovom igralištu u Parku Mladeži. 

Joe Bašić ULTRA EUROPE Joe Bašić: Održavanje Ultre nije upitno, želimo kompromis sa Splitom i Hajdukom

- U ovom trenutku mogu potvrditi da će se festival ULTRA Europe u naredne četiri godine održati na stadionu Park Mladeži. Nova lokacija je prostranija i veća što će omogućiti daljnji razvoj festivala te bolje i kvalitetnije iskustvo posjetitelja. Dogovor je postignut u suradnji s Gradom Splitom te Javnom ustanovom “Športski objekti Split“, a vjerujem da ćemo zajedničkim naporima Park Mladeži razviti u vodeću sportsku i event lokaciju u regiji.

Ultra Europe ULTRA EUROPE 2019 Otkrivena imena svih izvođača koji će nastupiti na sedmom izdanju festivala

Otvaramo novo poglavlje festivala ULTRA Europe koji će i u narednim godinama nastaviti generirati brojne pozitivne promjene u glazbenoj industriji, hrvatskom turizmu i gospodarstvu - stoji u priopćenju Joea Bašića, direktora tvrtke MPG Live, službenog organizatora festivala ULTRA Europe. 

Plazma keksi
BAŠ KAO NEKADA
Stvari koje se godinama nisu promijenile, a svejedno ih obožavamo