Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
komentari pljušte

Nakon promjene imidža Nandi pokazala obline u kupaćem: 'Predivna si, kao morska sirena'

Foto: Instagram
1/7
12.07.2020.
u 20:30

30-godišnja Splićanka dane provodi na plaži, a svoje je pratitelje počastila i fotografijom u crnom kupaćem kostimu koji naglašava njezine obline.

Nandi Uzelac, koju gledatelji pamte po sudjelovanju u showu ''Gospodin Savršeni'' u kojem se borila za srce Gorana Jurenca, trenutno uživa u ljetnim danima. 30-godišnja Splićanka dane provodi na plaži, a svoje je pratitelje počastila i fotografijom u crnom kupaćem kostimu koji naglašava njezine obline. - Predivna si, kao morska sirena - poručili su joj pratitelji.

1/5

Podsjetimo, donedavna brineta tijekom karantene odlučila je posvijetliti kosu i očito provjeriti ima li doista istine u uzrečici da se plavuše bolje zabavljaju. Novom bojom kose Nandi se nedavno pohvalila na društvenim mrežama. "Karantena dan XY... Svima nam postaje jasno da većina stvari nikad neće više biti ista. Učimo iz ove situacije kako više cijeniti što inače uzimamo zdravo za gotovo, kako trčimo za ispraznim. Nadam se da vam je u ovom kaosu bar se povećala radost što vas zdravlje inače dobro služi, da nam se podigla osviještenost da naši najbliži su izvor potpune sreće-naša oaza mira i ljubavi su obitelj i prijatelji. Kako posao nam treba te onima koji ga izbjegavaju sad vide koliko se neki trude zaraditi... i povrh svega nadam se da će ovo ljude zbližiti, jer vidim koliko empatije i humanosti se ispoljuje i srce mi k’o kuća zbog toga. Čuvajte mi se. A ja sam donijela nekoliko odluka kad ovo sve završi, no o tome drugi put...", napisala je Nandi pa obožavatelje upitala kako im se sviđa njezina promjena boje kose.

Foto: Instagram screenshot

"Nandi, uvijek si divna, s promjenom kose ili bez", "Odlično ti stoji ova boja", "Ljepotica", "Wow", "Živa vatra", samo su neki od komentara koje su Nandi ostavili oduševljeni pratitelji.

Ključne riječi

Komentara 2

PI
Piksy
23:34 17.07.2020.

Samo 30 godina..izgleda puno zrelije

PE
PetarPan1108
00:48 18.07.2020.

A nek skine to i ciao!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije