Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zanosna Iva

Nakon privatne drame! Slavna bogatašica druži se sa suprugom našeg bivšeg reprezentativca u Dubaiju

Foto: Instagram
1/6
06.01.2020.
u 16:57

Supruga Mirka Alilovića odmara u Dubaiju gdje je pozirala sa slavnom Tamarom Ecclestone

Iva Alilović, supruga rukometnog vratara i bivšeg člana rukometne reprezentacije, Mirka Alilovića trenutno odmara s obitelji u Dubaiju. Supružnici su zajedno sa sinovima otputovali u toplije krajeve, a na zajedničkom Instagram profilu objavljena je i fotografija na kojoj Iva pozira sa slavnom bogatašicom Tamarom Ecclestone,  kćeri bivšeg šefa Formule 1, Bernieja Ecclestonea i Slavice Ecclestone.

- S najljepšom ženom na planeti! Obožavam - napisala je Iva pored fotografije ispod koje su se zaredali komentari Ivinih pratitelja. "Ona je s najljepšom ženom na planeti", "Ne može se mjeriti s tobom", "Još si uvijek najljepša", poručili su obožavatelji 34-godišnjoj Ivi.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Inače, Tamara Ecclestone nedavno se našla u neugodnoj situaciji nakon što joj je iz vile u Londonu pokraden nakit vrijedan  gotovo 350 milijuna kuna. Samo nekoliko sati prije pljačke Tamara je sa suprugom Jayom i kćerkicom Sofijom otputovala na odmor u Finsku.

- Pljačka je bila previše dobro organizirana da bi je počinili provalnici koji nisu znali kako da se snađu u kući. Samo oni koji dobro poznaju kuću mogu se snaći u 57 prostorija, koliko ih Tamarina vila ima. Nemam sve podatke vezane za istragu, ali ako uzmemo u obzir kakvo je Tamarino osiguranje, moram pretpostaviti da je ovo osmislio netko 'iznutra'. Užasno je što se dogodilo, drago mi je samo što je obitelj bila na putu - kazao je Bernie tada za britanske medije. Od šoka koji je doživjela Tamara se trenutno oporavlja u Dubaiju sa supružnicima Alilović.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije