Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
najveći ponos

Nakon preranog rođenja kćerkice oglasio se i suprug Elle Dvornik

Ella Dvornik i suprug Charles
Foto: Instagram
1/12
25.02.2020.
u 20:00

Kći pokojnog kralja funka Dine Dvornika i unuka glumca Borisa Dvornika Ella Dvornik rodila je drugo dijete pet tjedana ranije.

Najpoznatija domaća influencerica Ella Dvornik u ponedjeljak popodne je objavila fotografiju s novorođenom djevojčicom Lumi Wren koju je rodila pet tjedana ranije.

Ella Dvornik i suprug Charles
1/8

Vijest o prinovi Ella je podijelila na Instagramu, a nakon nje se oglasio i njezin suprug Charles Pearce.

- Komplikacije, popucali živci i nekoliko besanih noći rezultirali su najvećom radošću. Tako sam ponosan na svoju predivnu suprugu Ellu Dvornik i presretan što vam mogu predstaviti predivnu Lumi Wren Dvornik-Pearce koja se rodila 20. veljače u 18:17 sati - napisao je Charles na društvenim mrežama. 

Glumci iz serije "Nestali" posjetili su nas u studiju i otkrili pojedinosti o snimanju.

Inače, Ella je u objavi koju je podijelila na društvenim mrežama nakon rođenja malene napisala kako je beba stigla na svijet zdrava i vesela i da napokon smije popiti pivo."Tata nas je coprao i stigla sam vam na svijet 20. 02. 2020 u 18:17 h čak 5 tjedana ranije. Mama se htjela odmoriti pa me je držala u tajnosti, ali ja sam vam jako sretna što vam napokon mogu svima reći 'bok'! I jedno veliko veselo hvala svima u Rodilište & Poliklinika Podobnik koji su se pobrinuli da stignem na svijet zdrava i vesela. Jedva čekamo da se upoznamo i s Balie! Puno pusa od ponosnih roditelja i Lumi Wren. Mama smiješ popiti pivu", napisala je Ella pokraj fotografija na kojima Charles i ona poziraju s djevojčicom. 

Podsjetimo, influencerica i blogerica trudnoću je objavila krajem rujna, a posljednje tjedne prije poroda provela je u zagrebačkoj poliklinici Podobnik.

Ella Dvornik i suprug Charles
1/5

Na društvenim mrežama nakon njih javila se i baka Danijela Dvornik.

“Uff… jedva sam dočekala da Ella objavi ovu sretnu vijest jer sam se sve ove dane morala suzdržavati. Uglavnom, stigla nam je Lumi Wren, mala Ribica u podznaku Vodenjaka (Elli za dišpet)" napisala je na Instagramu. I dok su joj pratitelji u komentarima čestitali, neki su ipak imali kritike. 

“LUMI???????????? A jadna kad krene u školu, a svašta”, napisala je jedna pratiteljica, a Danijela joj nije ostala dužna.  “Aj se saberi i ne trolaj”, napisala je. 


 
Ključne riječi

Komentara 3

Avatar bujko_veliki
bujko_veliki
20:24 25.02.2020.

Uskoro selite u Italiju, nadam se.

PI
Piksy
18:17 26.02.2020.

Ovi nebi znali zivjeti bez svakodnevnih izvjestaja..zar im zivot nije dovoljno lijep i zanimljiv da svaku pizdariju dijele javno..ne kuzim😕

Avatar Kalladin
Kalladin
21:40 25.02.2020.

Ne mogu se oteti dojmu da ona ima dady issues

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije