Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz Zvijezde

'Nakon poročnih dana, glazba me vratila Bogu'

Bojan Jambrošić utjehu u životu pronalazi u religiji, a u planu ima i album duhovnih pjesama od kojih će neke i sam napisati.
21. svibnja 2010. u 19:32 10 komentara 161 prikaza
bojan jambrošić
Foto: duško mirković/pixsell
Pogledajte galeriju 1/3

– Hvala ti, Bojane, što si ovako lijepo pjevao Isusu i njegovoj majci Mariji – kazao je na kraju misnog slavlja i trodnevne duhovne obnove za krizmanike velički župnik Mario Sanić. Ova zahvala izrečena je pjevaču Bojanu Jambrošiću koji je u župnoj crkvi u Velikoj pokraj Požege pjevao tijekom misnog slavlja uz pratnju požeške pop-rock grupe Slijepi putnici. Te večeri Bojan je pjevao isključivo popularne duhovne pjesme te mladima, ali i njihovim roditeljima, posvjedočio svoju vjeru.

– Nakon krizme udaljio sam se od crkve i Boga, a onda me prije tri godine Ivo Šeparović pozvao da pjevam u duhovnom sastavu. Bio je to susret s mladima koji su drukčije živjeli nego ja koji sam dotad puno izlazio i pio. To druženje i pjevanje crkvene glazbe vratilo me Bogu i crkvi. Na neki način smatram da me je Bog i nagradio zbog toga i omogućio da postanem to što sad jesam – istaknuo je Bojan i poručio mladima da ne naprave njegovu grešku i nakon krizme okrenu crkvi leđa. Najavio je da će i dalje pjevati u crkvi u Granešini, ali i po drugim crkvama u znak zahvalnosti Bogu što mu je podario takav talent. Može se očekivati, dodao je, da iziđe i album njegovih duhovnih pjesama, od kojih će neke i sam napisati.

ski
Veliki vodič kroz Nassfeld
Isprobajte lokalne specijalitete, zaplešite uz legendarnu Nenu i skijajte na 110 km besprijekornih staza
Grawe
PRIHVATI IZAZOV
Izazov za sve trkače koji žele pomoći drugima
  • sfjf:

    Puknut ću od smijeha :))) Koja moralna vertikala, ma šta vertikala, svetac! :))

  • Skipper:

    Pa kad ne možeš gažu dobiti drugdje onda je i crkva dobra...

  • malicki:

    malo je degutantno koliko sve oko ovog dečka od samog početka forsira na tošeta, pokoj mu duši... no, toše je jedan jedini i neponovljiv. ljudi bi se morali okaniti takvih puteva, posabno ako zaista imaju talent...