Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BOJAN JAMBROŠIĆ

'Nakon poročnih dana, glazba me vratila Bogu'

bojan jambrošić
Foto: duško mirković/pixsell
1/3
21.05.2010.
u 19:32

Bojan Jambrošić utjehu u životu pronalazi u religiji, a u planu ima i album duhovnih pjesama od kojih će neke i sam napisati.

– Hvala ti, Bojane, što si ovako lijepo pjevao Isusu i njegovoj majci Mariji – kazao je na kraju misnog slavlja i trodnevne duhovne obnove za krizmanike velički župnik Mario Sanić. Ova zahvala izrečena je pjevaču Bojanu Jambrošiću koji je u župnoj crkvi u Velikoj pokraj Požege pjevao tijekom misnog slavlja uz pratnju požeške pop-rock grupe Slijepi putnici. Te večeri Bojan je pjevao isključivo popularne duhovne pjesme te mladima, ali i njihovim roditeljima, posvjedočio svoju vjeru.

– Nakon krizme udaljio sam se od crkve i Boga, a onda me prije tri godine Ivo Šeparović pozvao da pjevam u duhovnom sastavu. Bio je to susret s mladima koji su drukčije živjeli nego ja koji sam dotad puno izlazio i pio. To druženje i pjevanje crkvene glazbe vratilo me Bogu i crkvi. Na neki način smatram da me je Bog i nagradio zbog toga i omogućio da postanem to što sad jesam – istaknuo je Bojan i poručio mladima da ne naprave njegovu grešku i nakon krizme okrenu crkvi leđa. Najavio je da će i dalje pjevati u crkvi u Granešini, ali i po drugim crkvama u znak zahvalnosti Bogu što mu je podario takav talent. Može se očekivati, dodao je, da iziđe i album njegovih duhovnih pjesama, od kojih će neke i sam napisati.

Ključne riječi

Komentara 10

SF
sfjf
20:12 21.05.2010.

Puknut ću od smijeha :))) Koja moralna vertikala, ma šta vertikala, svetac! :))

SK
Skipper
21:51 21.05.2010.

Pa kad ne možeš gažu dobiti drugdje onda je i crkva dobra...

MA
malicki
20:01 21.05.2010.

malo je degutantno koliko sve oko ovog dečka od samog početka forsira na tošeta, pokoj mu duši... no, toše je jedan jedini i neponovljiv. ljudi bi se morali okaniti takvih puteva, posabno ako zaista imaju talent...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije