Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
''Majčina ljubav može sve''

Nakon optužbi svekra oglasila se Nikolina Pišek : 'Teško je pojmiti ovoliku količinu strahota i laži'

Foto: reuters
1/12
04.07.2022.
u 17:34

Srpski antikvar Vitor Ristović poznatiji kao Miša Grof nastavlja svoju misiju napada na snahu Nikolinu putem medija u Srbiji, a nakon brojnih optužbi koje joj je uputio Nikolina se oglasila na svom Instagramu. Nikolina je objavila snimku svoje kćeri Une Sofije s prijateljima te poručila kako prolazi kroz najteže razdoblje svog života no kako će se boriti za svoju kćerkicu.

Srpski antikvar Vitor Ristović poznatiji kao Miša Grof nastavlja svoju misiju napada na snahu Nikolinu putem medija u Srbiji, a nakon brojnih optužbi koje joj je uputio Nikolina se oglasila na svom Instagramu. Nikolina je objavila snimku svoje kćeri Une Sofije s prijateljima te poručila kako prolazi kroz najteže razdoblje svog života no kako će se boriti za svoju kćerkicu.

-Una - komad sreće u ovom za mene najtežem razdoblju u životu. Teško je pojmiti ovoliku količinu strahota i laži koje su izgovorene i zla koje je na nas usmjereno. Ne mogu se time baviti, nek institucije rade svoj posao. Moja borba je ovo malo pile. Napravit ću sve da je sačuvam od ovog medijskog linča i gliba- napisala je Nikolina uz objavu, a brojni pratitelji uputili su joj riječi podrške.

''Podrška'', ''Ljepotice draga'', ''Volimo vas'', ''Veliki zagrljaj za predivne djevojke'', ''Bori se, imaš za koga'', ''Izdržite'', ''Majčina ljubav može sve'', ''Drži se i glavu gore'', pisali su pratitelji.

Video možete pogledati OVDJE.

Miša Grof koristi svaku priliku kako bi u medijima ocrnio suprugu svog pokojnog sina Vidoja i stalno ističe kako nju zanima samo novac i imovina, a medijima u Srbiji počeo je otkrivati i intimne detalje o Nikolini i Vidoju i prema njegovim tvrdnjama Vidoje u Zagrebu nije spavao kod Nikoline u stanu već bi odsjeo u hotelu, a tvrdi da je u posjedu dnevnika koje je pisao njegov sin i kako je uvidom u napisano saznao puno informacija o svojoj snahi, ali dio tih informacija gotovo svakodnevno dijeli s javnosti.

- Evo otkrit ću vam nešto o čemu šutim godinama. Ona je inscenirala onu pljačku prije dvije godine u Hrvatskoj. Tada je njoj navodno ukradeno zlato u vrijednosti od 270.000 eura i 68.000 eura u gotovini. Dobio sam informaciju još tada da ona stoji iza svega, a poslije su samo stizale potvrde. Kada su se vratili s tog odmora, ona je prodala još zlata jer se kao plašila da ih opet ne pokradu. U stvari, ona je prodavala i stavljala novac sa strane po hrvatskim bankama i računima - optužuje Miša Grof Nikolinu u svom novom medijskom istupu u intervju za Kurir. 

VIDEO Miša Grof: 'O ovome šutim godinama, Nikolina je iscenirala pljačku', Nikolina Ristović: 'Moji odvjetnici uskoro će se svima obratiti'

Komentara 32

DU
Deleted user
20:57 04.07.2022.

Ne bih htio ulaziti u obiteljske zaplete, ali optužbe za prijevaru prigodom prijava navodne krađe u apartmanu u Kaštelima i fingirana krađa skupocjenog Audi terenca ulaze u pravosudnu domenu odnosno jedno su obiteljske optužbe, ali ovo je sasvim drugi žanr.

RA
radolizem
17:47 04.07.2022.

Postoji jedno pravilo, a to je najbolje shvatila Severina, da postoje pravne stvari koje se rješavaju na sudu. Sva ova kampanja Nikolini će samo naštetiti. volio bih da Nikolina objasni zašto je Vidoje u sebi imao 2.83 promila alkohola, sedative i psihofarmake ako je bio sretan u braku?

Avatar Hrvatska Banovina
Hrvatska Banovina
19:06 04.07.2022.

Uopće nije teško. Normalnim ljudima. Pa ti idi u Srbiju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije