Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pronašla ljubav

Nakon Hakije i Marijana najavila svadbu: 'Zaručena sam, Igor mi je vratio vjeru u ljude'

Foto: Facebook
1/4
21.03.2020.
u 17:06

- Jako sam sretna jer mi je vratio vjeru u ljude i, ono najvažnije, znam se uvijek mogu osloniti na njega. Koračamo polako, ali sigurna sam da ćemo sretno stići do cilja - kazala je Marijana.

Dvije sezone Marijana Črlenec pokušala je pronaći ljubav u showu 'Ljubav je na selu'. U internacionalnoj sezoni boravila je kod Jacka Vukoje, a u netom završenoj sezoni kod Hakije Špage. No, sreća na ljubavnom planu nije joj se osmjehnula. Sve do sada. Nedugo nakon što je s emitiranjem završena posljednja sezona popularnog RTL-ovog showa Marijana se pohvalila zarukama. Njezino srce prije nekoliko mjeseci osvojio je 36-godišnji Igor.

-Vrlo je tolerantna osoba, puna empatije. Osoba koja će i u lošem i u dobrom stajati uz mene - kazala je Marijana za RTL.

1/10

- Jako sam sretna jer mi je vratio vjeru u ljude i, ono najvažnije, znam se uvijek mogu osloniti na njega. Koračamo polako, ali sigurna sam da ćemo sretno stići do cilja - dodala je 28-godišnja Črlenec kojoj se ne žuri s vjenčanjem.

Foto: Facebook/RTL

-Zaručila sam se, ali za to imamo vremena. Ako se slažemo ovako, slagat ćemo se i u braku. Prioriteti u životu su nam trenutačno obitelj i posao, a dalje za sve ima vremena - zaključila je Črlenec koja se zaručničkim prstenom pohvalila i na društvenim mrežama.

Foto: RTL

Nakon showa sreću u ljubavi pronašao je i Hakija koji se zaljubio u samozatajnu 30-godišnju Zagrepčanku s kojom planira vjenčanje.
-Upoznali smo se zahvaljujući društvenim mrežama… Jednog dana poslala mi je zahtjev za prijateljstvo. Vidjela me na televiziji, svidio sam joj se, bio sam joj privlačan, zanimljiv, simpatičan i odlučila mi se javiti. Nakon pola sata ja sam njoj prvi poslao poruku - kazao je Hakija koji je ubrzo shvatio da je 12 godina mlađa brineta za njega stvorena.

- Razgovarali smo danonoćno, preko poruka, videopoziva, zvali jedno drugo! Nakon samo tri dana dogovorili smo piće. Prije desetak dana odlučio sam otputovati k njoj u Zagreb i proveli smo divan tjedan skupa. To je to! Sigurni smo! Trenutno smo kod mene u Konjicu. Imamo ozbiljnu priču i nemamo što čekati, stigli smo ovdje da zakažemo termin s matičarom - istaknuo je bivši farmer kojeg mnogi nazivaju bosanskim Georgeom Clooneyem.

Hrvatske zvijezde: 'Nemojmo zaboraviti na one starije i naugroženije'

 

 

Komentara 3

Avatar Klint
Klint
18:26 21.03.2020.

Marijana, luda si ko puška, al si mi simpa, sretno ti bilo 🙂

Avatar Pepica.Pušić
Pepica.Pušić
17:59 21.03.2020.

Sretno Marijana! Želim ti puno ljubavi i razumijevanja!

BA
bakaslis
18:10 21.03.2020.

Znam da ljude treba opustiti, ali poštedite nas ovog treša i brakova nakon 7 dana poznanstva... I sve to umotano u veliku ljubav.. Ovi ljudi bi prije 15godina završili na promatraju, a polovica i na obradi...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije