Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odmor

Nakon godinu i pol dana Dorotea Lazanin Jelenc vratila se na posao

lazanin
24.03.2010.
u 20:53

– Ovo mi je na neki način predah od kućanskih poslova i djece – kaže Dorotea, koja sa suprugom Markom ima i trogodišnju kćer Luciju.

Nedugo nakon što su njezini blizanci Luka i Toma navršili godinu dana, voditeljica Dorotea Lazanin Jelenc vratila se ovaj tjedan na posao na RTL.

– Vratila sam se nakon godinu i pol i moram priznati da sam još uvijek poprilično zbunjena, ali i vesela jer sam ponovno među kolegama – priznala je 31-godišnja novinarka koja na RTL-u vodi Večernje vijesti. Uvijek vesela, Dorotea u povratku na radno mjesto vidi i nešto dobro.

– Ovo mi je na neki način predah od kućanskih poslova i djece – kaže Dorotea, koja sa suprugom Markom ima i trogodišnju kćer Luciju.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije