Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LJUBAV JE NA SELU

Nakon finala pljušte komentari: 'Hvala Bogu da je gotovo. Sram me je što sam to gledala'

Foto: RTL
1/6
19.03.2020.
u 08:35

Sinoć je prikazano finale showa "Ljubav je na selu", a reakcije gledatelja ne prestaju pristizati.

Nakon sinoćnjeg finala showa "Ljubav je na selu", gdje nije nedostajalo žestokih svađa, gledatelji su ostali podijeljeni oko mišljenja o kandidatima te o cjelokupnom dojmu ove sezone.

1/6

Podsjetimo, Marijana Batinić provela je farmere kroz dane koje su Ines, Nikolina i Marijana provele kod Hakije Špage u Konjicu. A nakon pogledanog videomaterijala, djevojke su počele vrijeđati Hakiju. ''Sviđa mi se sve što sam vidio u ovom izlaganju i ne bih rekao da u njemu ima nešto negativno'', rekao je Hakija koji je, među ostalim, tvrdio da je sve ovo "režirano protiv njega".

Komentari gledatelja nakon finala podvojeni su oko toga koliko je show bio zabavan i kako su se kandidati odnosili jedni prema drugima.

Foto: Facebook/RTL

"Hvala Bogu da je gotovo, cirkus! Mene sramota što sam uopće i gledala, samo mi je po ne znam koji put potvrdilo da je ovo 'moderno' vrijeme katastrofa, o ženama, muškarcima i današnjim 'vezama', 'ljubavi' i 'iskrenosti' da ne govorim. Bez obzira na rječnik, Bahra je za njih sve kraljica! Barem nas je nasmijala, a to je danas rijetko i uvijek dobrodošlo", napisala je jedna gledateljica.

1/4

"Svaka čast Josipu da je uspio ostati sabran pored onih čudakinja, ja ne bih mogao", napisao je gledatelj.

"Ovom Dušanu treba pomoći. Stvarno uvjeti u kojima živi su teški. Lakše bi sebi i našao nekoga da je to nešto bolje. Baš mi ga je žao. A vidi se da je dobrica velika", komentirala je još jedna gledateljica.

Foto: Facebook/RTL

"Sve najbolje želim Dušanu i Josipu da si nađu djevojke, ali da zaobilaze slične ovima koje su bile kod njih. Oba su dobri, pošteni i neiskvareni mladići", tvrdi gledateljica.

Komentara na sinoćnje modne kreacije također nije nedostajalo.

Foto: Facebook/RTL

"Ja mislim da kad je Grubnić vidia ove večerašnje kreacije da je na aparatima završija", napisala je komentatorica.

Ključne riječi

Komentara 10

MA
marli
09:50 19.03.2020.

Josipe i Dušane - neiskvareni, radišni, vrijedni, skromni dečki. Naravno da se teže snalazite što ste prošli a najgore od svega da ste nabasali na "najgore od najgoreg", ni sami ne znate da bolje da s niti jednom niste završili jer bi si uništili život. Samo laganini dečki.. A ove jezive ...... nisam znao ni da postoji takva stvorenja do te mjere užasa.

Avatar marlony
marlony
09:59 19.03.2020.

Bahra jedina dama od svih žena. Očito će uskoro biti dame najtraženija roba što dokazuje i da osoba koja se ne zna baš izražavati daleko zasjenjuje sav onaj užas !

CR
crohumans
09:53 19.03.2020.

U prvim sezonama je bilo normalnih žena..Što se ovo dogodilo ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije