Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nitko sretniji od njih

Nakon dvije tragedije obitelj slavnog glumca podijelila je sretnu vijest

Hilaria i Alec Baldwin
Foto: Profimedia
1/6
12.09.2020.
u 17:08

Alec i Hilaria Baldwin s obožavateljima su podijelili vijest kako im se rodio sin.

Glumac Alec Baldwin i njegova supruga Hilaria u travnju su putem društvenih mreža objavili kako će po peti put biti roditelji  i to nakon tragičnog gubitka dvije bebe u proteklih godinu dana. Hilaria je u samo šest mjeseci imala dva spontana pobačaja i vijest da je opet trudna jako je razveselila cijelu obitelj Baldwin, a sada je supruga slavnog glumca objavila vijest da je rodila.

Foto: Instagram screenshot

- Jučer smo dobili dijete. Savršen je i izvan sebe smo od sreće. Ime otkrivamo kasnije - napisala je Hilaria i objavila fotku iz rodilišta na kojoj su ona i Alec s prinovom. Baldwinovi imaju još četvero djece kći Carmen (6) i sinove Rafaela Thomasa (4), Leonarda (3) i Romea (2) koji jedva čekaju da im mali brat dođe kući. Instruktorica joge Hilaria s korisnicima društvenih mreža dijelila je sve detalje o svojim trudnoćama pa tako s njima podijelila informaciju i kada je u četvrtom mjesecu trudnoće srce njezine bebe prestalo kucati.

- Jako nam je teško s vama podijeliti najtužniju vijest da smo danas izgubili našu bebu koja je imala četiri mjeseca. Iako smo  potpuno shrvani, skupit ćemo snage kako bi prebrodili i ovu tragediju. Neizmjerno smo sretni što već imamo četvero zdrave djece - napisala je Hilaria u svojoj objavi.

Alec i Hilaria vjenčali su se 2012. godine nakon što je glumac proveo gotovo deset godina sam nakon razvoda od prve supruge glumice Kim Basinger s kojom ima kći Ireland.  Vjenčanje se održalo u Katedrali Svetog Patrika u New Yorku, a od slavnih uzvanika na svečanosti su se našli Tina Fey, Woody Allen i Lorne Michaels.

 

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije