Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skladan par

Nakon dugo vremena Mateo objavio fotku sa suprugom, jedan modni detalj je zanimljiv

Foto: Instagram/Wanda Nara
1/9
12.12.2019.
u 16:50

Izabel je nosila kapu modne kuće Chanel koju i inače obožava i često nosi njihove komade.

Prošlo je nekoliko mjeseci otkako je nogometaš Mateo Kovačić objavio zajedničku fotografiju sa suprugom Izabel i zato su obožavatelji bili oduševljeni  kada je jučer na Instagramu objavio fotografiju sa suprugom.

Preko 230 tisuća obožavatelja našeg nogometaša i reprezentativca lajkalo je ovu  fotografiju, a najviše je u komentarima pisalo kako su lijep par te je bilo dosta pohvala za igru našeg Matea. Lijepa Izabel i domaći i strani stilisti redovito hvale za modne kombinacije koje nosi, a na slici koju je objavio njezin suprug jedan modni detalj je zapeo za oko.

Riječ je o kapi modne kuće Chanel koju je Izabel nosila, a čija cijena iznosi oko pet tisuća kuna, a Chanel je jedna od omiljenih modnih marki Izabel Kovačić. Par od prošle godine živi u Londonu gdje je Mateo na posudbi u nogometnom klubu Chelsea, a u braku su od lipnja 2017. godine.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

📍LONDON

A post shared by @ mateokovacic8 on

 

Vjenčali su se u crkvi Svetog Antuna Padovanskog u Sesvetskim selima, a upravo u toj crkvi su se i upoznali, on je bio ministrant, a ona je pjevala u zboru. 

Na slavlju je bilo mnogo uzvanika: od članova obitelji, prijatelja, poznanika pa sve do Mateovih kolega nogometaša, među kojima se isticao Brazilac Marcelo, suigrač iz Reala.

 

Komentara 3

PE
Peki
17:42 12.12.2019.

Losa reklama

PA
Prosvijećeni apsolutist 2
17:24 12.12.2019.

Kad si zadnji put zabio gol Mateo?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije