Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odlazak glazbenika

Nakon duge borbe s ALS-om preminuo basist grupe Toto

mike porcaro
Foto: Screenshot
1/2
16.03.2015.
u 08:45

Mike se američkom pop-rock sastavu 'Toto' pridružio 1983. godine, a 2007. godine izašao je iz benda zbog borbe s ALS-om

Basist američkog benda Toto Mike Porcaro preminuo je jučer ujutro nakon duge borbe s amiotrofičnom lateralnom sklerozom (ALS-om), piše TMZ.

Njegov brat Steve na svom Facebook-profilu potvrdio je da je Mike mirno zaspao okružen svojom obitelji.

Mike se američkom pop-rock sastavu ''Toto'' pridružio 1983. godine, a 2007. godine izašao je iz benda zbog borbe s ALS-om.

Bend je svoje najveće hitove imao u 1980-ima, a neke od najpoznatijih kao što su "Rosanna" ,"Africa" i "Make Believe" odsvirao je upravo Mike.

 
 

>>Preminuo Mikey Welsh iz Weezera, a smrt je predvidio na Twitteru

>>Umro Orlando Lopez, basist Buena Vista Social Cluba

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Arkandjel
Arkandjel
19:17 16.03.2015.

Bilo bi lijepo da se gospodicna Buva informira prije nego se upusti u ovakve clanke. Svaka cast pokojniku ali nijednu od navedene tri pjesme nije odsvirao doticni vec njegov predhodnik David Hungate.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije