Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sablasno

Preminuo Mikey Welsh iz Weezera, a smrt je predvidio na Twitteru

mikey welsh
/
10.10.2011.
u 11:18

Basist grupe Weezer pronađen je mrtav u hotelskoj sobi, sumnja se na predoziranje, a na Twitteru je 26. rujna napisao da je sanjao da će na taj način umrijeti sljedećeg vikenda.

Mikey Welsh, basist grupe Weezer, preminuo je u 40. godini, a postoji opravdana sumnja da mu je srce zatajilo od predoziranja drogama.

Njegovo beživotno tijelo pronađeno je prošlog vikenda u jednom hotelu u Chicagu.

No, najzanimljivije ili najstravičnije je što je svoju vlastitu smrt 26. rujna predvidio na Twitteru.

Welsh je tada napisao: "Sanjao sam da ću sljedeći vikend umrijeti u hotelskoj sobi u Chicagu od zatajenja srca. Očito moram napisati oporuku!"
To mu se doista i dogodilo.

Mikey Welsh rođen je u New Yorku, otac je dvoje djece, grupi Weezer pridružio se 1998. godine, a vijest o njegovoj smrti na Twitteru je objavila njegova obitelj.
"U dubokoj tuzi javljamo svima da je iznenada preminuo naš Mikey. Zauvijek će biti zapamćen kao izniman otac, umjetnik i prijatelj", napisali su.


Ključne riječi

Komentara 2

PA
pasqualino
12:35 10.10.2011.

...izniman otac....moš mislit, drogeraš, divan primjer svojoj djeci.

Avatar puky
puky
13:41 10.10.2011.

Preminuo a sumnja se na predoziranje ?!?! ... onda nije preminuo već se ubio ... tako se to zove ... a komunisti žele legalizirati opijate, do 1/2 kg dnevno za osobnu uporabu ??! ... koji su to barbari ... strava ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije