Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA ODUŠEVLJENJE PUBLIKE

Nakon deset godina ‘Vickova budilica’ radi kao podmazana

Trpimir Vicković-Vicko
Foto: Marko Prpić/PIXSELL
05.09.2017.
u 09:17

Poznati radijski voditelj vratio se svojoj prvoj ljubavi te ga ponovo možemo slušati svako jutro od 5 do 9 sati u programu Radio Martina

Trpimir Vicković Vicko, kojeg posljednjih godina pratimo na malim ekranima, gdje na Mreži TV uređuje i vodi emisiju Stav te sudjeluje u projektu “Medijska pismenost”, čini se, ipak nije mogao bez etera. Kao i mnogi njegovi kolege koji su eter zamijenili kamerama, vratio se svojoj prvoj ljubavi te ga od jučer možemo slušati svako jutro u programu popularne postaje Radio Martin s novom – starom emisijom.

Naime, nakon deset godina stanke opet je u život vraćena kultna “Vickova budilica”, kontakt-emisija u kojoj doajen hrvatskog radijskog novinarstva Trpimir Vicković već od pet ujutro budi i ispraća svoje slušatelje u novi radni dan. Već prva emisija potvrdila je kako Vicka slušatelji nisu zaboravili te kako su jedva dočekali njegov povratak.

– Ma interes je počeo i ranije, čim sam objavio na društvenim mrežama da se vraćam korijenima i eteru. Bilo je doista dirljivih komentara koji su me raznježili, kao i jutros kada smo se i čuli u eteru. Tada sam shvatio da je bilo vrijeme za povratak i da bez radija ne mogu – izjavio je voditelj dodajući kako je eter njegovo prirodno okruženje te se lako vratio starom poslu.

Otkrio nam je kako će se emisija modernizirati uključivanjem sadržaja s društvenih mreža te da je ona samo dio šire platforme koja će uskoro zaživjeti. A svemu tome slušatelji će svjedočiti svakim radnim danom od pet do devet sati, kada će se emitirati “Vickova budilica”.

Komentara 2

Avatar megatronman
megatronman
10:46 05.09.2017.

Rijetko pozitivan lik u radio difuziji. Bez lažnog click-bait prenemaganja tipa Barbara Kolar.

GD
Gospon Drug
10:13 05.09.2017.

Super

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije