Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veliki prijatelji

Nakon brojnih kritika javnosti princa Harryja ova vijest je u shrvala

Foto: PA/Pixsell
1/7
25.08.2019.
u 21:44

Princ je ostao u šoku kada je doznao da je njegov prijatelj Jules Roberts pronađen mrtav i da se sumnja kako je počinio samoubojstvo.

Princ Harry shrvan je nakon što je saznao da je njegov dobar prijatelj Jules Roberts pronađen mrtav, a sumnja se da je počinio samoubojstvo.

Kako piše Daily Mail tijelo 37-godišnjeg Robertsa pronađeno je 5. Kolovoza, a princ je bio u šoku kada je saznao što se dogodilo i obitelji je poslao izraze sućuti i cvijeće. Prijateljstvo vojvode od Sussexa s Julesom počelo je prije šest godina kada je Jules princa pripremao za njegovo humanitarno putovanje na Južni pol.

– Jules je jako cijenio Harryja zbog njegovog predanog humanitarnog rada i to posebno onog posvećenog mentalnom zdravlju i veteranima – rekao je izvor blizak pokojnom Robertsu.

Princ Harry zadnjih mjesec dana prolazi kroz teško razdoblje jer ga britanska javnost neprestano kritizira. Smatraju kako je njegov i životni stil njegove supruge Meghan previše rastrošan i savjetuju mu da se ugleda na brata, princa Williama i njegovu suprugu Kate.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije