Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Omiljena serija

Nakon 13 godina sapunica Esmeralda vraća se na TV

esmeralda
Promo
18.08.2011.
u 16:54

Nakon završetka serije ''Magična privlačnost'' Doma TV 2. rujna počinje prikazivati ovu telenovelu koja je 1998. godine zaludila Hrvatsku

Nakon čak 13 godina meksička sapunica Esmeralda, u kojoj naslovnu ulogu tumači Leticia Calderón, vraća se na naše male ekrane. Naime, nakon završetka serije ''Magična privlačnost'' Doma TV 2. rujna počinje prikazivati ovu telenovelu koja je 1998. godine zaludila Hrvatsku. Radnja je je obožavateljima sapunica vjerojatno poznata:

Jedne kišne noći rođene su dvije bebe i svaka od njih čeka zagrljaj svoje voljene obitelji. No opsesija muškim nasljednikom i igra sudbine promijenit će im živote. Dječak rođen u trošnoj kolibi otvorit će oči u raskošnoj vili, a djevojčica rođena u svilenoj kolijevci svoje prve korake napravit će među zidovima siromaštva.

Cijena za šutnju o ovoj okrutnoj tajni nekoliko je vrijednih smaragda i djevojčica nazvana po njima – Esmeralda. Rođena je slijepa, ali njezina dobrota daje joj dovoljno svjetla za sretan život. Godinama kasnije Esmeralda i Jose Armando srest će se i zaljubiti. No nakon upoznavanja, stižu i tajne prošlosti …

 

Ključne riječi

Komentara 7

DA
davorsite2
18:21 18.08.2011.

Ma to je baš bila dobra serija. Ove danas su sr****. Najbolje su mi bile Divlja Ruža, Divlje Srce, Marisol i Otimačica. a od ovih amerikanskih sam pratio Santa Barbaru.

PP
pp
19:18 18.08.2011.

juuuhuuuu! tvrtko jezik izjeo! za nas mlađu generaciju koji su tad bili klinci te meksičke sapunice su doro i došle...recimo kad sam bio na maturalvu u Španjolskoj većinu toga sam razumio, a čak sam uspio i sklepat nekoliko rečenica mada španjolski nikad nisam učio...je Esmeralda je bila prvoklasna :) hehe...i još pamtim kao svoju prvu ono nešto srednjovjekovno s nekim ludim Juanom...kak se to zvalo? živio hrt u 90-ima kad se kvalitetno gledalo...crno bijeli filmovi, John Wayne i Esmeralda šta ti više treba u životu?!

TV
tvrtko
18:06 18.08.2011.

zaluditi se može samo onaj koji je imao mozga u glavi,a svi oni koji su pratili takvo ili slično smeće na programu HTV-a nemaju mozga!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije