Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Biti reporter nije posao'

Nakon 10 godina splitski reporter napušta Novu TV, zna se i gdje će nastaviti karijeru

Foto: Nova TV
1/3
30.08.2023.
u 12:00

Mario Jurič je radeći za Novu TV bio poznat kao reporter koji se ne boji postavljati i ona manje ugodna pitanja. Mnogi se sjećaju incidenta s vlasnikom Brodosplita Tomislavom Debeljakom

Splitski dopisnik Mario Jurič nakon 10 godina javljanja iz svih dijelova Dalmacije napušta Novu TV, javlja Zagreb.info. Jurič će, prema neslužbenim informacijama, uskoro početi raditi na RTL-u na koji se vraća nakon desetogodišnjeg izbivanja.

Upravo je na RTL-u kao dopisnik iz Dubrovnika ovaj mladi reporter počeo svoju televizijsku karijeru. Transfer bi se trebao dogoditi ovih dana, baš prije početka jesenske sheme, što je i inače vrijeme kad novinari najčešće prelaze konkurenciji.

Foto: Nova TV

Jurič je radeći za Novu TV bio poznat kao reporter koji se ne boji postavljati i ona manje ugodna pitanja. Mnogi se sjećaju incidenta s vlasnikom Brodosplita Tomislavom Debeljakom, kojem se nisu svidjela pitanja pa je napustio intervju. Član uprave Tomislav Čorak reporteru Juriču poručio je da je smeće.

VEZANI ČLANCI: 

- Biti reporter nije posao, nego poziv koji zahtijeva stalnu prisutnost na izvoru informacija. I to ne bilo kakvih, nego samo točnih, pouzdanih i vjerodostojnih. Kad takve informacije bez ikakvih ukrašavanja i dodavanja dođu do gledatelja, oni to cijene i prepoznaju, što pokazuje i dugogodišnja dominacija našeg informativnog programa - rekao je jednom prilikom Mario Jurič. 

VIDEO Omiljeni TV kuhar Melkior Bašić otkrio Nevenu Ciganoviću zanimljive detalje o svojem životu

 

Ključne riječi

Komentara 4

MA
malosutra12
16:10 30.08.2023.

Iz jednog sranja u drugo sranje, a nogao bi mirne duše i na HRT, jer mi hrvatskih medija nemamo, a najgori je HRT jer ga moramo plaćati.

Avatar Grubi
Grubi
13:07 30.08.2023.

To su smjene po dogovoru, za svake izbore.

CA
cavecanem
13:45 30.08.2023.

Još malo i Chat Bot će vas sve zamijeniti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije