Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PO OVOME ĆEMO PAMTITI 2016.

Najveći ovogodišnji skandali: Od kraha Brangeline, preko problema kod Westovih, do afere u dalekoj galaksiji...

Angelina Jolie i Brad Pitt
Foto: Reuters
1/7
27.12.2016.
u 15:19

U moru skandala o kojima se najviše pisalo u 2016. podsjećamo na sedam najvećih

Ova je godina bila puna celebrity skandala o kojima se pisalo na naslovnicama svih svjetskih medija. Neki od njih su mjesecima bili top teme kojima su se bavili svi – od kućanica do ljudi duboko involviranih u show business. Pripremili smo sedam o kojima se najviše pisalo.

7. Lochte uhvaćen u laži

Američki plivač, višestruki osvajač olimpijskih medalja, Ryan Lochte izgubio je četiri veća sponzora nakon isprike za "pretjeranu" priču o oružanoj pljački čija je žrtva navodno bio za trajanja Olimpijskih igara u Rio de Janeiru.Lochte i njegovi kolege iz reprezentacije Bentz, Conger i Feigen izmislili su priču da su ih u nedjelju u zoru, kada su se vraćali taksijem u olimpijsko selo sa zabave u Club Franceu, opljačkali lažni policajci. Najviše neugode izazvala je priča koju je u javnost iznio Lochte da je jedan od pljačkaša pokazao policijsku značku i da mu je uperio pištolj u čelo tražeći novac i osobne stvari. A zapravo su "stali na benzinskoj crpki da odu na WC i, kako videosnimka pokazuje, jedan od njih je vandalizirao WC, razbivši ogledala i druge predmete u unutrašnjosti", objavila je brazilska policija. Tada su zaposlenici crpke pozvali zaštitare i tražili od plivača da ne idu nikuda dok ne plate štetu.

Foto: REUTERS

6. Carrie Fisher priznala da je imala aferu s Harrisonom Fordom

Carrie Fisher priznala je da je imala ljubavnu aferu s Harrisonom Fordom tijekom snimanja filma "Ratovi zvijezda". Glumica je to otkrila u novoj knjizi u kojoj je objavila svoje dnevnike sa snimanja filma 1976. godine u Londonu. Fisher je tada imala 19 godina, a Ford 33, no bio je oženjen za prvu suprugu Mary Marquardt i tada je imao dvoje djece.– Imali smo intenzivnu vezu. Preko tjedna smo bil Han i Leia, a preko vikenda Carrie i Harrison – rekla je Fisher.

Foto: Reuters/PIXSELL

5. Sofiju Vergaru tužili embriji

Zvijezdu serije "Moderna obitelj" glumicu Sofiju Vergaru bivši zaručnik Nick Loeb tužio je prije godinu dana i tražio skrbništvo nad dva embrija koja su njih dvoje dali zamrznuti dok su bili zajedno. Loeb je nedavno napravio još jedan pravni korak i u ime ta dva embrija, koje je nazvao Emma i Isabella, podignuo je tužbu kojom želi da Vergara odgovara pred sudom i snosi krivnju jer je uskratila tim embrijima pravo da budu rođena. Bivši zaručnik Sofije Vergare također traži i skrbništvo nad embrijima kojima je sam dao imena Emma i Isabella i želi pronaći surogat-majku koja bi mu rodila djecu.

Foto: Hubert Boesl/DPA/Pixsell

4. Taylor Swift svađala se sa svima i prekinula i s novim dečkom

Nakon što je prekid njezine veze s Calvinom Harrisom lani punio naslovnice svih celebrity tiskovina, najplaćenija glazbenica današnjice Taylor Swift je i ove godine bila top tema. Prvo se preko medija svađala s bračnim parom Kardashian/West zbog Westove pjesme "Famous", u kojoj je on pjevao "Osjećam da bismo Taylor i ja mogli ponovno imati seks. Zašto? Ja sam tu kuju napravio poznatom." Swift je tvrdila kako je dala dozvolu da koristi njezino ime u pjesmi, ali joj je smetao zadnji dio u kojem ju je nazvao kujom. Nakon toga je našla utjehu u zagrljaju glumca Toma Hiddlestona, no i ta veza nije dugo trajala. Razlog prekida navodno je inzistiranje Toma da veza s poznatom pjevačicom bude eksponiranija. Sudeći po prethodnim turbulentnim vezama, pjevačica nije željela da javnost ima dodatne informacije o njezinu privatnom životu i da time ugrozi vezu.

Foto: Dennis Van Tine/Press Association/PIXSELL

3. Johnny Depp optužen za nasilje

Poznatom glumcu Johnnyju Deppu ne ide dobro ni u filmu, ali ni u privatnom životu. Bivša supruga Amber Heard optužila ga je da ju je tukao te zatražila zabranu približavanja. Američki portal TMZ objavio je fotografiju na kojoj je Heard s masnicom ispod oka, nakon što je Depp navodno bacio mobitel na nju. Iza Deppa je stala njegova kći Lily Rose, koja je rekla da je on najbrižniji otac. Ipak, Depp i Heard su se nagodili u kolovozu. Isplatio joj je sedam milijuna dolara, koje je ona proslijedila u dobrotvorne svrhe.

Foto: Justin Ng/IPA/PIXSELL

2. Puno problema kod Kim i Kanyea

Reality zvijezda Kim Kardashian ovu će godinu pamtiti po nizu groznih stvari. Prvo joj je život bio u opasnosti nakon što su je početkom listopada opljačkali dvojica napadača. Prerušeni u policajce ušli su u luksuznu rezidenciju u centru Pariza u kojoj je Kim boravila tijekom održavanja Tjedna mode i onesposobili su njezine zaštitare i ušuljali joj se u sobu. Naoružani dvojac Kim je vezao i zatvorio je u kupaonici. Dok je reality zvijezda bila zaključana, nepoznati dvojac joj je ukrao kutiju s nakitom u vrijednosti 6,7 milijuna dolara te prsten čija se vrijednost procjenjuje na 4,5 milijuna dolara. Njen suprug Kanye West nedavno je doživio živčani slom na pozornici, a nakon što je hospitaliziran, prekinuo je svjetsku turneju. Kim je suprugu uvjetovala da potraži pomoć psihijatra ili psihologa jer, ako to ne učini, ona će se s njihovom djecom North i Saintom odseliti i tražiti razvod. Mediji su pisali kako nije samo psihički slom krivac trzavicama u njihovu braku jer, tvrde, problem je i u Westovoj ovisnosti o tabletama za smirenje i kokainu.

Foto: Lionel Hahn/Press Association/PIXSELL

1. Kraj Brangeline i optužbe za nasilje nad djecom

Neprijeporni broj jedan skandal ove godine je krah braka najpoznatijeg celebrity para današnjice Angeline Jolie i Brada Pitta. Nedugo nakon Bradova povratka iz Hrvatske Angelina je predala papire za razvod. Razlog je taj što je Brad navodno fizički nasrnuo na njihova sina u privatnom zrakoplovu kojim su letjeli iz Francuske u Los Angeles. Brad se pomirio s razvodom, ali nastavlja pravnu bitku protiv uskoro bivše supruge s kojom ima šestero djece. Naime, ne pristaje na Angelinin zahtjev da ona ima potpuno skrbništvo nad djecom.

Foto: REUTERS

>>Nove optužbe Brada Pitta na račun Angeline Jolie, zatražio od suca da provjeri detalje

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije