Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
princeza Charlene

'Najtužnija princeza na svijetu' vratila se kući nakon više od deset mjeseci, dočekali je suprug i djeca

Princeza Charlene od Monaka
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/6
09.11.2021.
u 07:00

Na aerodromu ju je dočekao suprug i njihovo dvoje djece, blizanci princ Jacques i princeza Gabriella koji su joj darovali veliki buket cvijeća, a nakon dočeka u Nici helikopterom su se uputili prema Monaku.

Princeza Charlene sletjela je rano ujutro na aerodrom u južnoj Francuskoj nakon što je gotovo deset mjeseci boravila u Južnoj Africi. Fotografi su je snimili kako izlazi iz privatnog aviona svog supruga princa Alberta odjevena u crno, a lice je prekrila maskom.

Na aerodromu ju je dočekao suprug i njihovo dvoje djece, blizanci princ Jacques i princeza Gabriella koji su joj darovali veliki buket cvijeća, a nakon dočeka u Nici helikopterom su se uputili prema Monaku.

Inače, princeza Charlene u Monaku nije bila  mjesecima, a kao razlog tome navodilo se njezino zdravstveno stanje. Naime, princeza je ostala u rodnoj Južnoj Africi zbog ozbiljne infekcije uha, nosa i grla zbog koje ne smije ni putovati. U Monaku je zadnji put viđena u siječnju. 

'Najtužnija princeza na svijetu', kako je nazivaju nakon što je plakala na svom vjenčanju, godišnjicu braka je provela odvojena od svoje obitelji, a sve to potaknulo je priče o razvodu. Princ Albert inače je poznat po svojim avanturama, pa mnogi smatraju da je to pravi razlog njezina odlaska. Povratkom kući ponovno su demantirali natpise o mogućim problemima u braku, a princ Albert čak je i najavio da će sredinom mjeseca otputovati u Dubai na izložbu Expo.

VIDEO Haljina koju je Amy Winehouse nosila na svom posljednjem koncertu u Beogradu, prodana je za više od 1.5 milijuna kuna!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije