Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zna mamin ukus

Najstarija kći mami pronašla 30 godina mlađeg frajera

Demi Moore
Foto: Press Association/DPA/PIXSELL
1/5
05.01.2018.
u 08:23

Glumica Demi Moore u vezi je s 30 godina mlađim glumcem Nickom Jonasom. Rumer, najstarija kći Demi Moore iz braka s Bruceom Willisom, ima razumijevanja za majčinu sklonost mlađim muškarcima

Glumica Demi Moore živi vođena geslom ‘mlađe je slađe’. Već dugo nije tajna da je poznata hollywoodska glumica obožavateljica mlađih muškaraca, no sada je ipak postigla svoj rekord u razlici u godinama.

A ona iznosi punih 30 godina! Kako bivšu gospođu Kutcher sve češće viđaju s 25-godišnjim kantautorom i glumcem Nickom Jonasom, počele su glasine kako među njima ima nešto više od prijateljstva. Da je tomu tako, potvrdili su i izvori bliski 55-godišnjoj glumici otkrivši za National Enquirer da je Demi upoznala dečka sa svojim dvjema kćerima – Tallulah i Scout, dok s Rumer to nije bilo potrebno.

Najstarija Demina kći spojila je majku s Nickom te od početka odobrava vezu iako je od pjevača starija pet godina. Jonasu ovakvo iskustvo sa starijom partnericom nije ništa novo. Već prije su ga povezivali s glumicom Kate Hudson koja je od njega starija 13 godina te devet godina starijom australskom pjevačicom Deltom Goodrem.

– Rumer dobro zna ukus svoje majke i, kada je otkrila da je Nick voli starije žene, a trenutačno je i solo, učinila je neke poteze da upozna Demi i njega računajući da bi on bio dobar izbor za njezinu majku – izjavio je izvor. Demi i Jonas pokušavaju sakriti svoju vezu, no vijest je ipak procurila.

– Demi ne želi opet doživjeti javna poniženja i osudu javnosti kao nakon što je Ashtona izbacila iz svoje kuće – objasnio je izvor. 

Pogledajte kako je botoks uništio lica slavnih glumica

Komentara 5

BL
bluesbob
09:14 05.01.2018.

Očajna i zagorila...tipično američki bolesno

Avatar ilija.pravednik
ilija.pravednik
09:00 05.01.2018.

bolesno..prebolesno..pervertitno društvo..odvratno

JO
jojoja
09:10 05.01.2018.

Demi, bome si pretjerala 🙈

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije