Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SULEJMAN I ŠEJERAZADA

Najpoznatiji turski glumački par otkrio spol svog trećeg djeteta

Foto: profimedia
1/7
18.06.2021.
u 07:00

Slavna Turkinja, gledateljima najpoznatija po ulozi Šeherezade, objavila je fotografiju s baby showera, na kojoj se vidi torta s figuricom djevojčice. 'Željela sam sreću podijeliti s vama', napisala je u jednoj od svojih objava kao i to da 'Bog zna koliko je to željela'.

Bergüzar  Korel (38) i Halit Ergenç (50), najpoznatiji turski glumački par, čekaju djevojčicu. Vijest o trudnoći objavili su još u travnju, a sada su obožavateljima na društvenim mrežama otkrili kako će nakon sinova Alija i Hana dobiti curicu. 

Slavna Turkinja, gledateljima najpoznatija po ulozi Šeherezade, objavila je fotografiju s baby showera, na kojoj se vidi torta s figuricom djevojčice. 'Željela sam sreću podijeliti s vama', napisala je u jednoj od svojih objava kao i to da 'Bog zna koliko je to željela'.

Foto: Hrvatski hrvački savez

Bergüzar  je prije nekoliko dana turskim medijima opisala kako se osjeća. 'Trudnoća je istodobno zastrašujuća i predivna. Postoje neke stvari koje su lakše nego u ranijim trudnoćama jer znate što vas čeka, ali u drugim je puno teže. Recimo, dobila sam 16 kilograma već sada, dok sam u prvoj trudnoći u ovom razdobolju dobila devet ili deset kilograma. No, to su slatke brige', poručila je.

Inače, kad je imala 23 godine Bergüzar je upoznala 12 godina starijeg Halita Ergença, kolegu koji je u "1001. noći" glumio Onura. Halit jetada bio u braku s glumicom Gizem Soysaldi. Nije trebalo dugo da iskre na setu krenu frcati, a sve je dodatno začinilo putovanje u Pariz iz 2008. godine.  Na snimanju serije "1001 noć" između Onura i Šeherezade rodila se prava ljubav. Halit se nakon 10 mjeseci razveo od Gizem, a ona je tada bila trudna. On joj je dao do znanja da njegovo srce pripada drugoj - Bergüzar.

Foto: Hrvatski hrvački savez

U potpunom očaju, Gizem je odlučila pobaciti, a Bergüzar je zbog Halita ostavila svog dečka uz puno manje posljedice nego što je donio Halitov razvod. Nakon razvoda, bivšoj supruzi isplatio je oko 250 tisuća turskih lira. Po završetku serije, Halit i Bergüzar su se vjenčali, a obiteljski život su započeli u jednom od prvih rezidencijskih naselja u Istanbulu, u vili površine 150 četvrornih metara.  U veljači 2010. godine rodio im se sin Ali. Nakon što je Halit dobio ulogu u seriji "Sulejman Veličanstveni" počele su kolati glasine da su se javili problemi u braku jer se na setu pojavila prelijepa Meryem Uzerli koja je igrala Hurem.

Njihove scene koje u kojima su bliski i izmjenjuju nježnosti bile su dovoljne da Bergüzar izgubi živce, a medijima je to bilo dovoljno da počnu pisati kako se par razvodi. Ubrzo se ispostavilo kako je to netočna informacija.

Večernji.hr podcast ep. 17 - Željko Bebek: "Ja sam zapravo Želimir, ali nitko to ne zna!"

 

Ključne riječi

Komentara 2

ČS
Čuvaj se senjske ruke
08:03 18.06.2021.

Evo, i nakon svih naših muka ima ljudi i kod nas koje i to zanima. Dno dna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije