Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pokazala kako se tijelo mijenja

Najpoznatiji plus size model skinula se gola i pokazala strije u trudnoći

Foto: Instagram
1/8
05.12.2021.
u 22:15

Kao plus size model pojavila se na brojnim naslovnicama modnih magazina te je surađivala sa velikim svjetski brendovima, a ima i svoju liniju donjeg rublja.

Plus size model Ashley Graham (34) nikad se nije sramila svog tijela u trudnoći pa je još jednom pokazala koliko je ponosna na sebe i svoj izgled. Graham je trudna s blizancima, a prvo dijete, sina Isaaca Menelika, rodila je 18. siječnja 2020. Sada, kao i tada, objavila je svoje potpuno gole fotografije dok je u visokom stupnju trudnoće, kako bi svim ženama pokazala da ne trebaju biti savršene, pogotovo dok su trudne. 

"Justin kaže da moje strije izgledaju kao drvo života", napisala je uz fotografiju koju su svi obožavatelji pozdravili s divljenjem jer nije fotošopirana. U komentarima su joj se javile i manekenke Naomi Campbell, Christy Turlington, Helena Christensen, Lily Aldridge, a objavu je lajkala i Gigi Hadid.

Objava je skupila više od milijun lajkova i hrpu komentara, svi pozitivni i ohrabrujući.  "Žensko tijelo je čudo", "Prekrasna si, strije će uvijek pričati vašu priču pa ih nosite ponosno", "Volite svoje strije. imam ih i ja", pisali su joj obožavatelji u komentarima.

Graham je američki model, a modelingom se počela baviti 2001. godine. Tek dvije godine kasnije dobila je i službeni ugovor s Ford models agencijom. Kao plus size model pojavila se na brojnim naslovnicama modnih magazina te je surađivala sa velikim svjetski brendovima, a ima i svoju liniju donjeg rublja. 

VIDEO>>Gledatelji napali Maju Šuput zbog haljine: "Ovo je van svake pameti! Pa ovu emisiju gledaju i djeca. Dno dna!"

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
08:01 06.12.2021.

nije ona nikakav plus size nego je debela, to kaj radi je super za njezinu karijeru ali poticat cure da vole svoje salo umjesto da se pravilno hrane i vjezbaju - kriminal.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije