Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLUČILI SE

Najpoznatiji britanski pop par sina nazvao Medvjed

Foto: Press Association/PIXSELL
1/2
02.05.2017.
u 10:54

- To ime nisu razmatrali na početku nego su se za njega odlučili su se nakon što su ga malo bolje upoznali. Misle da najbolje pristaje - kazao je izvor Sunu.

Najpoznatiji britanski pop par Cheryl i Liam Payne nakon pet tjedana odlučio je svog novorođenog sina nazvati Bear (Medvjed), piše The Sun.

- To ime nisu razmatrali na početku nego su se za njega odlučili su se nakon što su ga malo bolje upoznali. Misle da mu najbolje pristaje - kazao je izvor Sunu.

Inače, ime Bear nije nepoznato u svijetu slavnih osoba. Svog su sina tako već nazvale glumice Kate Winslet i Alicia Silverstone.

Cheryl (33) bivša je pjevačica grupe Girls Aloud. Deset godina mlađeg Liama upoznala je 2008., kada je bila sutkinja na britanskoj verziji X-Factora, a Liam je došao na audiciju. Tada nije imao uspjeha, no dvije godine kasnije vratio se u popularni show, iz kojeg je izašao kao član grupe One Direction.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije