Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
13 milijuna kuna

Cheryl Cole vraća se u X Factor za rekordnu svotu!

Simon I Cherly
Foto: Instagram
1/4
11.03.2014.
u 16:55

Cheryl Cole vraća se u 'X Factor', potvrdio je Simon Cowell na svom Twitteru. - Službeno je. Cheryl se vratila, napisao je Cowell...

Cheryl Cole vraća se u 'X Factor', potvrdio je Simon Cowell na svom Twitteru. - Službeno je. Cheryl se vratila, napisao je Cowell. I ona sama potvrdila je objavama na društvenim mrežama kako se vraća. Na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj davi Simona. - Pogodite što! Vratila sam se, napisala je ispod fotografije. Cheryl će se vratiti i zarađivati preko 13 milijuna kuna.

U show nitko osim Simona ne zarađuje. Simon joj je dao otkaz prije tri godine, no odluku je požalio i otad ju molio da se vrati u emisiju. Tek sad, seksi Britanka pristala je na povratak. Simon je izjavio kako je jako sretan što se Cheryl pristala pridružiti 'X Factoru'. - Posljednji put kad smo surađivali u Velikoj Britaniji bilo je nevjerojatno i rezultiralo je nekim vrlo uspješnim umjetnicima. Očito, plan je da sve to ponovimo, izjavio je Simon.

>>Cheryl Cole pijana u Las Vegasu proslavila rođendan

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije