Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nisu zadovoljni

Najpoznatija loto djevojka objavila novu fotku, pratitelji ju žestoko kritizirali

Foto: tomislav miletić/pixsell
1/2
22.05.2020.
u 20:39

Platinasto plavu kosu zamijenila je debljim pramenovima, a iako je dobila mnogo lajkova i pozitivnih komentara pratitelja, neki nisu bili oduševljeni.

Najpoznatija loto djevojka bivše države, Suzana Mančić nakon karantene je odlučila promijeniti frizuru. Platinasto plavu kosu zamijenila je debljim pramenovima, a iako je dobila mnogo lajkova i pozitivnih komentara pratitelja, neki nisu bili oduševljeni.

“Ma bez veze. Kao tetka ste Suzana. Pod hitno promijenite frizera”, “Boja OK, ali Suzi Vama baš lijepo stoji samo plava kosa!”, “Ne, mnogo starija. Ljepša s plavom kosom” pisali su joj.

Foto: Instagram screenshot

Podsjetimo, Mančić je nedavno otkrila je kako je imala zdravstvenih problema i to zbog preparata za mršavljenje koje je neko vrijeme uzimala.

Nije ni slutila kako će zbog tog preparata završiti u bolnici, a cijela drama oko njezinog zdravstvenog stanja odvijala se dok je bila u Grčkoj. Gostujući u emisiji "Jutro s Jovanom i Srđanom" ispričala je kako je riječ o preparatu koji je iz Brazila i koji na sebi nije imao nikakvu etiketu, ali znala je da u svom sastavu ima malu količinu amfetamina.

- Taj preparat je zbilja djelovao i brzo sam vidjela rezultate, a onda sam se jedne noći probudila i puls mi je počeo skakati i tlak mi je narastao. Za pet dana sam odlučila kako prestajem uzimati taj preparat - ispričala je Mančić. Nije ni slutila kako će joj se opet dogoditi slična situacija, ali  opet je imala problema s pulsom i tlakom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije