Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mimi Fiedler

Najpoznatija Hrvatica u Njemačkoj nakon vijesti o razvodu pratiteljima se javila u suzama

Foto: Facebook
1/10
23.11.2023.
u 16:40

Mimi je, inače, rođena u Splitu. Kad je imala dvije godine, s obitelji se doselila u Njemačku. Glumila je u više od sedamdeset filmova i serija

Miranda Čondić-Kadmenović, poznatija kao Mimi Fiedler poznata je njemačka glumica i jedna od najpoznatijih Hrvatica u Njemačkoj. Nakon četiri godine braka, objavila je na svom Instagramu profilu, razvodi se od supruga, producenta Otta Steinera. A poslije te objave još se jednom obratila svojim pratiteljima i kroz suze zahvalila svima na podršci. Pratiteljima je rekla kako danima nije izašla iz kuće.

''U krevetu sam po cijele dane i jedem pizzu. U trenirci, a kako kaže Karl Lagerfeld: ''Tko nosi trenirku, taj je sigurno izgubio kontrolu nad svojim životom''. Ne mogu sad kod svojih roditelja jer su u Hrvatskoj. Svi znaju što se dogodilo i ispituju me o tome. To se dogodi kad je veza bila javna'', govorila je.

Foto: Screenshot

Zatim je objavila još jednu priču i zahvalila svojim pratiteljima na porukama podrške.

VEZANI ČLANCI

''Čak i ako sam donijela pravu odluku za sebe, posljedice te odluke i dalje bole. Ali za razliku od onoga što sam nekoć radila, ovog puta ne pokušavam potisnuti bol, već ju osjećam u svakoj fazi'', poručila je.

Podsjetimo, Mimi je na svom Instagramu vijest o razvodu objavila ovako: 

- Dragi moji, prije nego što postanem naslovnica na koju ne mogu utjecati, željela bih sama ispričati svoju priču. Odvojila sam se od Otta i otišla 11. studenog. Iselila sam iz našeg doma - napisala je te nastavila:

- Otto je bio ljubav moje duše i moj kormilar. Već neko vrijeme vidim da idemo prema santi leda. A kad je bilo jasno da se smjer više ne može promijeniti, odlučila sam se za čamac za spašavanje. Dodala je i da je bila beskrajno tužna, te da joj je srce dugo odbijalo prihvatiti ono što je njen um već znao, prenosi Fenix magazin. No, sada je to prihvatila te se ne kaje i sve bi ponovila.  – U našem sam braku doživjela bezbrojna čuda, velika i mala, na mnoge načine. Činjenica da sam još uvijek živa je jedna od njih. Zato se sa zahvalnošću fokusiram isključivo na ono dobro što smo imali. A toga smo imali dosta - kazala je.

GALERIJA Zvijezda 90-ih snimljena kako prodaje kuhani grah i puricu s mlincima na Dolcu

1/17

Mimi je, inače, rođena u Splitu. Kad je imala dvije godine, s obitelji se doselila u Njemačku. Glumila je u više od sedamdeset filmova i serija. Jedan od njezinih posljednjih glumačkih projekata bila je uloga sestre Nore u RTL-ovoj seriji "Nachtschwestern".

Redovito se posvećuje i drugim svojim talentima te je postala sastavni dio njemačke zabavno-književne scene. Uvijek je rado viđena gošća u talk show emisijama, gdje s humorom priča o svojim brojnim projektima i neuobičajenim idejama.
Dobitnica je Večernjakove domovnice u izboru Večernjeg lista najpopularnijih Hrvata u iseljeništvu, a baš tu nagradu ističe kao jednu od najdražih.

VIDEO Severina prepričala neugodan razgovor s poznatom gospođom: 'Tko ti je kriv, sama si ga birala'

Ključne riječi

Komentara 5

SB
Stroga Babaroga
17:37 23.11.2023.

Najpoznatija Hrvatica u Njemačkoj?!

Avatar teta_vlioleta
teta_vlioleta
19:14 23.11.2023.

Najpoznatija Hrvatica u Njemačkoj?? Bok te nema rada!

NE
Neretva93
18:05 23.11.2023.

Danke Deutschland

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije